Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 10:58

Συγχαρητήρια στους Πανναξιακούς

Το 2015 ανήκει στον Πανναξιακό… Αυτό που έχουν πετύχει οι ομάδες τόσο του Πανναξιακού ΑΟ όσο και του Πανναξιακού ΑΟΝ δεν έχουν προηγούμενο… Στο ποδόσφαιρο σε επίπεδο Κυκλάδων η ανδρική ομάδα του Πανναξιακού κατέκτησε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα και η γυναικεία ομάδα βρέθηκε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος εξασφαλίζοντας την έξοδό της και φέτος στην Ευρώπη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Επαρχος Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτης έστειλε μήνυμα στις διοικήσεις των δύο ομάδων με τα ολόθερμα συγχαρητήρια του…

Στην διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟ αναφέρει ότι «Σας συγχαίρω για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων. Με την έως τώρα πορεία σας έχετε αποδείξει τη μαχητικότητα και την ψυχική σας δύναμη. Εύχομαι, ολόψυχα καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου».

Και στην διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ σημειώνει ότι: « Σας συγχαίρω για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών. Χάρη σε σας κάναμε ένα μαγικό ταξίδι προς το όνειρο! Νιώσαμε μοναδικές στιγμές ενθουσιασμού, συγκίνησης και περηφάνιας. Εύχομαι, ολόψυχα οι επιτυχίες σας να διαδέχονται η μία την άλλη!»

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares