×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 12:06

Ένας γάμος σαν παραμύθι για την Γιώτα Διώτη

Παντρεύτηκε η αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ Παναγιώτα Διώτη τον εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο Ξένο με σύσσωμη την Πανναξιακή οικογένεια δίπλα της. Παντρεύτηκε η αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ Παναγιώτα Διώτη τον εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο Ξένο με σύσσωμη την Πανναξιακή οικογένεια δίπλα της.

Σε μία πανέμορφη αλλά σεμνή τελετή στο Λουτράκι , στην εκκλησία της Παναγίας της Γιάτρισσας το ζευγάρι έδωσε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, σφραγίζοντας με τα δεσμά του γάμου την 7χρονη σχέση τους. Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού ταξίδεψαν για να είναι μαζί τους. Λαμία, Νάξος και Ζάκυνθος τα πιο ενδεικτικά μέρη.

Η Γιώτα και ο Σπύρος είναι και οι δυο μέσα στον αθλητισμό, και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο. Οι ομάδες τους είναι αρκετά καλές για να πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, πέρσι και φέτος όμως παίζουν και στην Ευρώπη. Η Γιώτα παίζει βόλεϊ στον Πανναξιακό, ο Σπύρος έχει αποσυρθεί από το βόλεϊ και είναι φυσικοθεραπευτής στην ομάδα χάντμπολ του Λουτρακίου.

Παρόν στην εκκλησία σύσσωμος ο Πανναξιακός μαζί με τον προπονητή Ζόραν Κόβατσιτς, τον τιμ μάνατζερ Δημήτρη Βιτζηλαίο και τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Γιαννάκη. Ανάμεσα στους πολλούς κι εκλεκτούς καλεσμένους είδαμε την Μελίνα Εμμανουηλίδου, την Κατερίνα Γιώτα, την Τζίνα Λαμπρούση και τη Χριστίνα Καλογριδάκη που ήταν συμπαίκτριές της Γιώτας στον Ηρακλή Κηφισιάς, η Άννα Μαρία Κουντουρά τον μπασκετμπολίστα Μιχάλη Κακιούζη, και τον προπονητή Γιώργο Μπουρμπάκη.

Η διοίκηση και οι συνεργάτες του Πανναξιακού ΑΟΝ ευχόμαστε στη Γιώτα και στον Σπύρο, «βίον ανθόσπαρτον» και κάθε ευτυχία στη νέα τους ζωή.

Πανναξιακός ΑΟΝ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares