Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 13:56

«Ρέφαρε» ο Μανωλάς, πεντάρα η Ρόμα [vid]

Πόσο μπορεί να απέχει ένας εφιάλτης από ένα όνειρο;

Την απάντηση έδωσε ο Κώστας Μανωλάς. Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες ο Ναξιώτης κεντρικός αμυντικός σκόραρε, αλλά αυτή τη φορά στο σωστό τέρμα, ανοίγοντας το σκορ στο Ρόμα-Κάρπι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

Την Τετάρτη …καταδίκασε τους «τζιαλορόσι» σε ήττα από την Σαμπντόρια με το αυτογκόλ που έβαλε στη Γένοβα. Τώρα, στο εντός έδρας ματς με την Κάρπι, ο Μανωλάς σκόραρε στη σωστή εστία και άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση του «Ολίμπικο».

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από τροφοδότηση του Λούκα Ντιν έκανε κοντρόλ στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό.

Το 2-0 για τη Ρόμα ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς, ενώ το 3-0 ήρθε από τον Ζερβίνιο στο 31’ μετά από ασθενή επέμβαση του τερματοφύλακα της Κάπρι σε σουτ του Μαϊκόν. Ο Μποριέλο στο 34’ με πολύ ωραία στριφτή κεφαλιά μείωσε σε 3-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Η Ρόμα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και σε μια κόντρα του Τόττι στο 51ο λεπτό, ο ηγέτης των «τζιαλορόσι» τελείωσε μόνος τη φάση, ο Μπρκιτς απέκρουσε ασθενώς, για να έρθει ο Σαλάχ από κοντά για το 4-1. Στο 68ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μαϊκόν, ο Ντινιέ στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά διαμόρφωσε το 5-1. Στο 77’ ο Ντε Σάνκτις απέκρουσε πέναλτι του Μάτος. Με αυτή τη νίκη η Ρόμα έφτασε τους 11 πόντους.

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κρέμασε τα παπούτσια του ο Κατσουράνης »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares