Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 23:50

Euroleague: Σαρωτικός ο Ολυμπιακός στην Ισπανία, παρέσυρε τη Βαλένθια και πήρε τρίτη σερί νίκη

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη φετινή του νίκη επί ισπανικής ομάδας, επικρατώντας 78-65 εκτός έδρας της Βαλένθια, παίρνοντας και τη διαφορά των 7 πόντων με την οποία είχε χάσει στο ΣΕΦ.

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 78-65 της Βαλένθια για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Αυτή ήταν η πρώτη του επιτυχία φέτος επί ισπανικής ομάδας μετά από 7 σερί ήττες και μάλιστα με διαφορά μεγαλύτερη από τους 7 πόντους με τους οποίους είχε χάσει στο ΣΕΦ από την αντίπαλό του.

Κορυφαίος για τον πολυφωνικό Ολυμπιακό ήταν ο Άλεκ Πίτερς με 9 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Αϊζέια Κάναν με 16 πόντους.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στην τρίτη περίοδο, όταν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με πολύ σκληρή άμυνα κράτησε στους 9 πόντους τη Βαλένθια και πήρε διψήφια διαφορά, την οποία δεν έχασε ποτέ. Σε αυτό το διάστημα αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές και ο Άλεξ Μούμπρου, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία των Ράντοβιτς και Πουκλ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares