Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 19:55

Κυκλαδίτες παράγοντες που τα "παίρνουν" από παίκτες;

Επιτέλους κάποιοι «Κυκλαδίτες μεγαλοπαράγοντες» βρήκαν τη λύση ενάντια στην φτωχοποίηση των ερασιτεχνικών σωματείων και παράλληλα έναν τρόπο για να γεμίζουν τις δικές τους τσέπες!

Λυπηρό και ανήκουστο;... ΝΑΙ!!!

Έφτασε στα αφτιά μας μια πληροφορία που στην αρχή είναι η αλήθεια ότι δεν την πιστέψαμε όμως στη συνέχεια μιλώντας με ποδοσφαιριστές της ίδιας της ομάδας, το λυπηρό γεγονός επιβεβαιώθηκε από τα ίδια τα θύματα!
Πως έχει η ιστορία μας...; Κυκλαδίτικος σύλλογος που διοικείται από εύρωστους παράγοντες, που όπως χαρακτηρίζονται από τους ίδιους τους αθλητές του σωματείου τους έχουν πολλά καβούρια στις τσέπες τους... ζητούν από κάθε ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ομάδα τους να τους καταβάλει το ποσό των 40 ευρώ, με αντάλλαγμα μία φόρμα και μία τσάντα, τα οποία παρεμπιπτόντως έχουν γίνει δωρεά από χορηγούς...
Τι;;; ναι καλά ακούσατε!.

Μισό λεπτό όμως γιατί το «πάρτι» συνεχίζεται. Όπως φαίνεται όμως το «άρμεγμα» από το υλικό δεν έφτανε, αφού ο ίδιος ο πρόεδρος ως πολύ ''large'' τύπος –όπως δηλώνει με την πρώτη ευκαιρία- επινόησε κάτι ακόμα πιο πανούργο και κρατούσε το καλό για το τέλος, διευκρινίζοντας στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της ομάδας του ότι, θα πρέπει να είναι έτοιμοι οικονομικά αφού μετά τα Χριστούγεννα θα πληρώνουν οι ίδιοι τα έξοδα των εντός έδρας ματς (διαιτησία-γιατρός) και τα εισιτήρια τους όταν θα πηγαίνουν στα εκτός παιχνίδια.
Ορίστε λοιπόν η λύση στο αιώνιο πρόβλημα επιβίωσης των Κυκλαδίτικων σωματείων...
Ορίστε πως δίνονται οι λύσεις στα οικονομικά προβλήματα...
Να λοιπόν οι άνθρωποι που αν υιοθετηθούν οι συμβουλές τους και από άλλους παράγοντες θα λυθούν πολλά από τα προβλήματα του ποδοσφαίρου μας.
Τιμούμε τους ποδοσφαιριστές του εν’ λόγω σωματείου... κρατάμε την ανωνυμία τους και θα προβάλουμε πάντα τις προσπάθειες τους. Όσο για τους νομολάγνους κατά τ’ άλλα παράγοντες τα καλύτερα έρχονται!

Κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares