Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 22:55

Pre game ΑΟ Σερίφου – ΑΜΕΣ Νηρέας

Άλλο ένα παιχνίδι με φτωχή προϊστορία αφού μόλις ένα επίσημο ματς έχει καταγραφή μεταξύ των δύο ομάδων στην Σέριφο.

SERIFOS XORHGOI 2013Αυτό της περιόδου 2012-13. Ένα ματς που κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό απο τον δυνατό άνεμο αφού επηρέασε τουλάχιστον τα τρία από τα πέντε γκολ που σημειώθηκαν.

Τελικός νικητής ο Νηρέας με σκορ 3-2 χάρη στο γκολ του πολύπειρου Μοστράτου λίγο πριν το φινάλε.

Η διακύμανση ήταν εντυπωσιακή αφού το σκορ άνοιξαν οι Σερφιώτες με τον Παρίση και ισοφάρισαν με τον Δημήτρη Πραμμάτια οι Ναουσαίοι. Οι Σερφιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ με 2-1 με τον Βαλσαμάκη που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νηρέας εκμεταλλευόμενος τον δυνατό άνεμο, κάτι έκανε η Σέριφος στο πρώτο μισό, ισοφάρισε αρχικά με τον Πραμμάτια και ο Μοστράτος που είχε μπει αλλαγή στο 80’ με ένα πλασέ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.PAROS-NHREAS-2013

Την περασμένη αγωνιστική ο Α.Ο. Σερίφου σημείωσε με εκθαμβωτικό τρόπο, την πρώτη επίσημη νίκη στην ιστορία του στα Κυκλαδικά πρωταθλήματα, επικρατώντας στην Σίφνο επί του Πανσιφναϊκού με 3-0 ενώ ο Νηρέας γνώρισε την ήττα από τον Παμμηλιακό με 1-0.

Ένα παιχνίδι που του ήλεγχε μέχρι το 84’ και αν στην φάση του πέναλτι ο Τόδρης ήταν εύστοχος, ίσως οι ναουσαίοι να έπερναν ακόμα και το τρίποντο.

Ο Α.Ο. Σερίφου πλέον έχει 3 βαθμούς ενώ ο Νηρέας με 4 βρίσκεται στην 2η θέση ισόβαθμος με Α.Ο.Π. και Ένωση.

 


AO Σερίφου - Νηρεας 2-3 φασεις & γκολ από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares