Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 23:07

Pre game Παμμηλιακός – Ένωση Αστέρα Μαρπησσαϊκού

Την Κυριακή στις 3 θα υποδεχτεί ο Παμμηλιακός στο Δημοτικό Στάδιο της Μήλου, την Ένωση Αστέρα Μαρπησσαϊκού.

PAROS-ENOSI-2013Την περασμένη σεζόν η ομάδα της Πάρου δεν είχε σημειώσει ούτε τέρμα απέναντι στους μηλιούς αφού την πρώτη αγωνιστική είχε ηττηθεί στα Μάρμαρα με 4-0 ενώ στον δεύτερο γύρο ο Παμμηλιακός συνέτριψε τους «χωριανούς» με 6-0.

Φέτος η ομάδα της Ένωσης με νέο ρόστερ στην σύνθεσή της ευελπιστεί σε μια καλύτερη πορεία αλλά και σε ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή στην Μήλο.

Την περίοδο 2011-12 οι δυο ομάδες δεν αναμετρήθηκαν αφού ήταν σε διαφορετική κατηγορία.milos-glaronisia

Μεγάλος απών της αναμέτρησης θα είναι για την Ένωση ο μαέστρος της ομάδας Παντελαίος Αλέξανδρος καθώς και οι Χριστόφορος Χρήστος και Λευτέρης, Αλιπράντης Φραγκίσκος αλλά και ο Ρούσσος Γιώργος. Από τον Παμμηλιακό δεν θα κάνει το ντεμπούτο του ο Σκλάβος ούτε και σε αυτο το ματς, ενώ ο Τσιριγωτάκης δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Μήλο. Απών απο την αρχή της Χρονιάς ο Μάνη.

Η ομάδα της Μήλου φιγουράρει πρώτη στο πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο με 3 στα 3 ενώ η Ένωση βρίσκεται στην 2η θέση με 4 βαθμούς.

 

Την περασμένη αγωνιστική ο Παμμηλιακός νίκησε αρκετά δύσκολα την ομάδα του Νηρέα μέσα στην Πάρο, ενώ η Ένωση γνώρισε βαριά ήττα από τον συντοπίτη Α.Ο.Π.

 


Παμμηλιακος - Αστερας Μαρμάρων 6-0 φωτος από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pre game ΑΟ Σερίφου – ΑΜΕΣ Νηρέας Θέλει νίκη »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares