Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 00:03

Κέρδος η πρωτιά στο Θηραϊκό ντέρμπι

Έφτασε η ώρα του μεγάλου ντέρμπι για τον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Εκεί στην 5η αγωνιστική, το Σάββατο στις 19:00, η Θύελλα θα υποδεχτεί τον Πανθηραϊκό, σε ένα ματς που όποιος βγει νικητής θα είναι η ομάδα που θα οδηγεί βαθμολογικά τον όμιλο.

Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της Θύελλας, μπορεί να προέρχεται από την «επεισοδιακή» ήττα κόντρα στο Φιλώτι, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι για την απόδοση που θα έχει η ομάδα του Αντώνη Καντζέλη στο Θηραϊκό ντέρμπι.

Ο Πανθηραϊκός πάει «φουριόζος» στο ντέρμπι, καθώς το 6-0 στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με τη Λάβα του δίνει φτερά για τη συνέχεια. Η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου μπορεί να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση μαζί με τη Θύελλα, με 9 βαθμούς αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο (ΠΑΣ Νάξου εντός).

Άλλοτε "ήσυχο" και μερικές φορές ανήσυχο το ντέρμπι της Σαντορίνης, αναμένεται να συγκεντρώσει στο Δ.Γ. Καμαρίου, πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου, αφού πρόκριτε από τα παιχνίδια, που παρακολουθούν 1000 και πλέον φίλαθλοι, πράγμα φυσικά σπάνιο για τις Κυκλάδες.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι η ένταση που επικρατεί σε τέτοιου είδους παιχνίδια, με τους πιο ψύχραιμους από τις δύο πλευρές να λειτουργούν πολλές φορές σε ρόλο πυροσβέστη στις όποιες καταστάσεις πάνε να δημιουργηθούν.

Απουσίες και αμφίβολοι για τις δύο ομάδες θα υπάρξουν, καθώς ο Αντώνης Καντζέλης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή των Βλαβιανού και Ζώτου, ενώ ο Αλέξης ως γνωστόν δεν υπολογίζει στους Πέκα και Κολιούση, ενώ σε αυτούς προστέθηκαν οι: Δαμίγος, Ξαγοράρης και Βεναγκρ.

Ας ελπίσουμε το παιχνίδι να είναι μια διαφήμιση του ποδοσφαίρου και να κερδίσει ο καλύτερος και οι φίλαθλοι που θα το παρακολουθήσουν.

Διαιτητικό τρίο θα είναι οι: Βακόνδιος, Πάντος και Βάιλας.

Προϊστορία: 2012-2013 Θύελλα – Πανθηραϊκός 1-2, Πανθηραϊκός – Θύελλα 2-0. 2011-2012 Θύελλα – Πανθηραϊκός 0-1, Πανθηραϊκός – Θύελλα 1-2.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θέλει νίκη Εύκολα πρώτος »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares