Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 00:45

Εύκολα πρώτος

Μετά την παρένθεση του "Χ" της προηγούμενης εβδομάδας ο ΑΟ Σύρου επέστρεψε με εντυπωσιακή νίκη, με 6-0 κόντρα στον ΑΟ Τήνου, με δύο γκολ του ΕΛ Κάντι και χατ τρικ του Σταματίου, ο οποίος πλέον οδηγεί την κούρσα των σκόρερ του 1ου ομίλου με έξι τέρματα.

Ίσως το παιχνίδι να μην ήταν πολύ καλό από πλευράς ρυθμού, όμως η ομάδα της Σύρου ήταν σαφώς ανώτερη και μετουσίωσε σε γκολ σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι. Με τι νίκη αυτή η ομάδα του ΑΟ Σύρου επέστρεψε στην κορυφή, όπου έχει 10 βαθμούς σε 5 αγώνες, ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα με 14-2 τέρματα.

Γενική εικόνα:

Μπροστά στα βλέμματα περισσοτέρων από 150 φίλων του ποδοσφαίρου (αν και Πέμπτη εργάσιμη μέρα) ο κόσμος αγκάλιασε και αποζημιώθηκε στο έπακρον από τον καταιγιστικό και μαγευτικό ΑΟ Σύρου. Αυτό ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΑΟΣ που δεν είναι ευκαταφρόνητο, καθώς ήρθε κόντρα σε μία αξιόμαχη και σεβαστή ποδοσφαιρικά ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές.

Η διαιτητική τριάδα των Μενδρινού, Δεληγιάννη και Σουλτάνη ήταν πολύ καλή, χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Το φιλμ του αγώνα

Ο ΑΟ Σύρου κατάφερε και πέτυχε 6 γκολ σ’ ένα παιχνίδι με περισσότερες από 10 τελικές προσπάθειες, ενώ από την άλλη η ομάδα του ΑΟ Τήνου έκανε μόλις 2 τελικές προς την εστία του Καραμαλίγκα σε 90 λεπτά.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού θα χαθεί στο 12’ όταν ο αρχηγός του ΑΟΣ, ο Πρίντεζης θα αλλάξει γρήγορα τη μπάλα από εκτέλεση κόρνερ με τον Περιάλη, θα φέρει τη μπάλα στο αριστερό και σε θέση αρκετά αριστερά από την εστία, αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα αποκρούσει με γροθιές ο τερματοφύλακας του ΑΟ Τήνου, Κελαδίτης.

(1-0) Στο 13’ ο Σταματίου θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του ΑΟ Τήνου με ένα ωραίο δεξί σουτ στη δεξιά γωνία μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ουσιαστικά στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς.

Στο 30’ σουτ - φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής για τον Ξυγκάκη, εύκολα στην αγκαλιά του Κελαδίτη.

Ένα λεπτό αργότερα, καταπληκτική συνεργασία Σταματίου – Ελκάντι, με τον τελευταίο να μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή ολομόναχος, όμως το σουτ του θα φύγει 1-2 μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 37’ κόντρα επίθεση για τον ΑΟ Σύρου με τον Ξυγκάκη να είναι τελικός αποδέκτης, παρ’ όλη την πίεση του αμυντικού Δελώτη, ο επιθετικός του ΑΟ Σύρου θα φέρει τη μπάλα στο δεξί αλλά το σουτ θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του ΑΟ Τήνου.

(2-0) Στο 43’ η ομάδα του ΑΟ Σύρου θα κάνει το 2-0 με τον Ελκάντι, ο οποίος θα δοκιμάσει το πόδι του περίπου 15 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνοντας εντυπωσιακά τη μπάλα στα δίχτυα του Τηνιακού τερματοφύλακα. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες θα πάνε στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος όλες σχεδόν οι ευκαιρίες θα καταλήξουν σε γκολ. Ελάχιστες εξαιρέσεις ένα σουτ από το Σταματίου στο ξεκίνημα της επανάληψης στο 53’ θα φύγει αρκετά μέτρα άουτ από αρκετά καλή θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

(3-0) Το τρίτο γκολ της αναμέτρησης και δεύτερο προσωπικό στο παιχνίδι θα κάνει ο Σταματίου με εύκολο πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή ύστερα από παράλληλη μπάλα του Περιάλη.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Τηνιακούς θα χαθεί στο 63’ με τον Ασυμομύτη όταν ο τελευταίος θα εκμεταλλευτεί ένα αμυντικό λάθος θα μπει μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ θα φύγει εκατοστά έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

(4-0) Τέσσερα αγωνιστικά ο ίδιος παίκτης θα κάνει χατ τρικ με ένα ακόμα πιο εύκολο πλασέ μέσα στη μικρή περιοχή του Κελαδίτη.

(5-0) Ο Τερόλη θα κάνει το 5-0 με ωραίο πλασέ στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από παράλληλη συρτή μπαλιά του Σταματίου προς τον Περιάλη Ε.. Ο τελευταίος δεν θα κάνει την προβολή αλλά από πίσω σε κενή εστία θα έρθει ολομόναχος ο Τερόλη.

(6-0) Το τελικό 6-0 θα πετύχει ο Ελκάντι στο 76’ από περίπου 20 μέτρα έξω από την περιοχή με μια φωτοβολίδα, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι του ανύμπορου Κελαδίτη, στο γκολ της αναμέτρησης.

ΑΟ Σύρου (Πούλος): Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Τερόλη, Κόκκαλης, Μητσόπουλος (70’ Δημητρακόπουλος), Ξυγκάκης, Ελ κάντι, Τζώρτζης (70’ Περιάλη Ε.), Σταματίου, Περιάλη Γ., Πρίντεζης © (59’ Βαβουράκης).

ΑΟ Τήνου ( Σουράνης): Κελαδίτης Χ., Δελώτης (74’ Ξενόπουλος), Κελαδίτης Ν., Βίδος, Σαντοριναίος ©, Κριτής, Βελαλόπουλος Βιδάλης Α., Καρδαμίτσης (65’ Θεωδόρου), Βιδάλης Φ., Ασυμομύτης (76’ Γιαννησόπουλος).

Δείτε φωτογραφίες που τράβηξε για εμάς η Αφροδίτη Πύργου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

VATHMOLOGIA 1OU 1-11

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares