Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 12:22

Πρώτη νίκη με επική ανατροπή για τον ΑΣ Ίου

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πετυχε η Ίος , η οποία παρόλο που ήταν πίσω στο σκορ έμεινε και με δέκα παίχτες από το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πετυχει στην επανάληψη δυο ωραία γκολ και να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Αυτός ο αγώνας ήταν εξ’ αναβολής της 5ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο.

Κάτω από πολύ δυνατό αέρα έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει από την μια περιοχή στην άλλη με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές φάσεις και αρκετά γκολ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και εκμεταλλευόμενοι τον δυνατό αέρα έκαναν πολλά σουτ χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του τερματοφύλακα Καραμπικα ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

ios-lava-17-11-2013-1

Παρόλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο 9ο μόλις λεπτό όταν σε μια σύγχυση της άμυνας ο Διαμαντόπουλος από δεξιά γύρισε την μπάλα στην εστία της Ίου οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα αλλά αύτη είχε περάσει την τελική γραμμή κατά υπόδειξη του επόπτη και έκανε το 0-1.

Η ομάδα της Ίου αντέδρασε γρήγορα και στο 12’ ο Τριαντάφυλλος από πλάγια πέρασε δυο αντίπαλους και με συρτή σέντρα βρήκε τον Νικηφόρο που με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της Λάβας. Η Λαβα βγήκε μπροστά και στο 22’ ένα διαγώνιο δυνατό σουτ τράνταξε το δοκάρι του Καραμπικα. Στο 27 σε αντεπίθεση της Ίου ο Τριαντάφυλλος μόνος του με τον Καρρά σούταρε άουτ.

Στο 35 η ομάδα της Λάβας πετυχε γκολ όταν σε σέντρα από τα αριστερά η κεφαλιά του Βόλβη Μ. έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο επόπτης υπέδειξε οφ σαιντ. Στο 43 είχαμε την αποβολή του Τριαντάφυλλου καθώς σε ένα σκληρό μαρκάρισμα που του έγινε απώθησε τον αντίπαλο του στο έδαφος αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

Με την λήξη τους ημιχρόνου είχαμε ένα ωραίο γκολ από την μεριά των φιλοξενούμενων. Ο Πρεκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος στέλνοντας την στο αριστερό παραθυράκι του Καραμπικα κάνοντας το 1-2.

ios-lava-17-11-2013-2

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ίου ήταν αύτη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων εκμεταλλεύτηκε το δυνατό αέρα και παρολου που ήταν με 10 παίχτες πετυχαν δυο γκολ και πήραν την νίκη.

Την πρώτη ευκαιρία είχαν οι φιλοξενούμενοι καθώς ο Καφιρης σούταρε από το ύψος του πέναλτι ο Καραμπικας απέκρουσε αλλά ο επερχόμενος Δεναξας σε κενή εστία έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 67 ήρθε η ισοφάριση για την Ίο καθώς ο Κώνστας Χ. κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Καρρά Δ-Μ, κάνοντας το 2-2.

Στο 89 η Ίος πετυχε το τρίτο της γκολ καθώς από πλάγια σέντρα ο Κωστόπουλος Ν. από την γραμμή της μικρής περιοχής με κεφαλιά έκανε το 3-2.

Η Λαβα όμως δεν το έβαλε κάτω και μετά από τρία λεπτά και με την λήξη του αγώνα έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να πάρει την ισοπαλία..Ο Κατσαμανης βρέθηκε απέναντι από τον Καραμπικα σούταρε ο τερματοφύλακας της Ίου απέκρουσε στην επαναφορά ο Πρεκας πλάσαρε στο κενό τέρμα αλλά ο Καραμπικας πρόλαβε να σηκωθεί και πέφτοντας στην δεξιά του γωνιά μπλόκαρε την μπάλα.

 Α.Σ ΙΟΥ (ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Μ.): ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Κ., ΜΕΡΣΙΝΗΣ Γ., ΣΤΡΑΤΗΣ Π., ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ Η., ΚΑΡΡΑΣ Φ., ΚΑΡΚΑΝΗΣ Α., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Γ., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ι., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε., ΚΩΝΣΤΑΣ Χ., ΧΑΡΟΣ Ι., ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ν., ΜΠΛΙΜΕΣ Ι., ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ Ν-Κ., ΚΑΡΑΠΟΥΛΙΟΣ Δ., ΜΠΟΥΖΑΛΑΚΟΣ Ν.,

Α.Ο ΛΑΒΑΣ (ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ): ΚΑΡΡΑΣ Δ-Μ., ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ Ε., ΒΑΛΒΗΣ Ι., ΡΕΝΙΕΡΗΣ Γ., ΔΕΜΙΡΤΖΗΣ Ε., ΔΕΝΑΞΑΣ Ι., ΒΑΛΒΗΣ Μ., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ρ., ΠΡΕΚΑΣ Π., ΚΑΤΣΑΜΑΝΗΣ Χ., ΚΑΦΙΡΗΣ Ν., ΝΟΜΙΚΟΣ Μ., ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ Π., ΔΕΝΑΞΑΣ Π., ΔΡΟΣΟΣ Α., ΒΑΛΒΗΣ Μ.,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ ΑΠ. ΒΟΗΘΟΙ:  ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ, ΖΩΡΖΟΣ Ε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares