Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 12:47

Έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις οι παίχτες του Παμμηλιακού.

Πρόσωπα κατεβασμένα, στεναχώρια, προβληματισμός ήταν η εικόνα των παιχτών του Παμμηλιακού με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με το Νηρέα και την αναπάντεχη ήττα της ομάδας της Μήλου.

Εικόνα πρωτόγνωρη τα τελευταία χρόνια σε αυτήν την ομαδάρα που έχει φτιαχτεί με κόπο και αγάπη. Το απόγευμα της Τετάρτης, ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Βαμβακάρης βρέθηκε στην προπόνηση και μίλησε στους παίχτες στα αποδυτήρια δίνοντας δύναμη για τη συνέχεια. Ομάδα, προπονητής, κόσμος και διοίκηση του Παμμηλιακού μια γροθιά.

MHLOS NEW-2013Οι παίχτες του Παμμηλιακού έχουν πεισμώσει πιο πολύ από κάθε άλλη φορά για να αποδείξουν στα δύο τελευταία παιχνίδια… πριν τα μπαράζ - γιατί ο Παμμηλιακός θα είναι στα μπαράζ ως πρώτος - όχι μόνο την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα τους στον όμιλο, αλλά και ότι παραμένουν ομάδα-οικογένεια. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνουν την αμφισβήτηση, αλλά ακόμα και στην περσινή εκπληκτική πορεία, γινόταν κάτι παρόμοιο.

Μένουν δύο ακόμα παιχνίδια λοιπόν, δύο τελικοί, όπου η Μηλέικη ομάδα πρέπει να πετύχει ισάριθμες νίκες για να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και την είσοδο της στα τελικά μπαράζ ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων. Ένωση στα Μάρμαρα της Πάρου και Πανσιφναϊκός στη Μήλο.

Οι παίχτες του Παμμηλιακού έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και ετοιμάζονται πυρετωδώς από την επόμενη κιόλας μέρα της ήττας από το Νηρέα. Σε αυτά τα ματς δεν θα λείψει κανένας. (εκτός του τιμωρημένου πια Αχμετ). Να θυμίσουμε ότι στα αντίστοιχα περσινά ματς ο Παμμηλιακός είχε διαλύσει τον Αστέρα Μαρμάρων στην Πάρο με 4-0 (6-0 στη Μήλο) και τον Πανσιφναϊκό στη Μήλο με 5-0 (3-0 στην Σίφνο)

Στα δε ματς του φετινού πρώτου γύρου ο Παμμηλιακός κέρδισε με 3-0 την Ένωση στη Μήλο και με το ίδιο σκορ τον Πανσιφναϊκό στη Σίφνο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares