Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 19:08

Αντίστροφη μέτρηση για τη Red Bull

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της αγωνιστικής σεζόν για τη Formula 1, οι ομάδες είτε εντείνουν τις προσπάθειές τους για διάκριση είτε έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Η RedBull δεν ανήκει σε καμία από τις δύο κατηγορίες, καθώς έχει πολύ σοβαρά προβλήματα να λύσει πριν ασχοληθεί με το εγγύς μέλλον.

Η αυστριακή ομάδα μετά την άρνηση των Mercedes και Ferrari να την προμηθεύσουν με κινητήρες, βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο αφού δεν έχει κλείσει ακόμα συμφωνία για τη νέα χρονιά. Πριν λίγες ημέρες RedBull και Renault τερμάτισαν από κοινού τη συνεργασία τους, με τους κόκκινους ταύρους ωστόσο να επανέρχονται σε συζητήσεις με τη γαλλική εταιρεία. Ο χρόνος περνά και λευκός καπνός δε βγαίνει, με αποτέλεσμα η RedBull να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα κι αυτό της αποχώρησης από το άθλημα στο τέλος της σεζόν. Εδώ μπαίνει κι ένα εμπόδιο, ονόματι Μπέρνι Έκλεστοουν. Ο ισχυρός άνδρας της Formula 1 που διαχειρίζεται τα εμπορικά δικαιώματα του σπορ σε δηλώσεις του στο βρετανικό Guardian τόνισε ότι είναι πρόθυμος να κινηθεί νομικά κατά της RedBull σε περίπτωση που αποχωρήσει. Όλες οι ομάδες δεσμεύονται με συμβόλαια μέχρι το 2020, όμως η τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι διατεθειμένη να προσφύγει στην έσχατη λύση.

Με το μέλλον να είναι αβέβαιο, η Renault θα παραδώσει στις RedBull και ToroRosso για τον αγώνα των Η.Π.Α. αναβαθμισμένους κινητήρες. Φυσικά, εάν οι δύο ομάδες αποφασίσουν να τους χρησιμοποιήσουν, θα υπάρξει ποινή θέσεων στο grid, ωστόσο το κίνητρο για κατάκτηση βαθμών σε αυτό τον αγώνα είναι πολύ ισχυρό. Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία αυτοί οι κινητήρες είναι αρκετά βελτιωμένοι και στο κομμάτι της ισχύος.

Βολφ: η Manor του χρόνου θα βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα

Πολύ αισιόδοξος δηλώνει ο επικεφαλής της Mercedes για τις επιδόσεις της Manor την επόμενη χρονιά. Η ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζεται σαν το «φτωχό συγγενή» στο πρωτάθλημα, αλλάζει πλεύση και με τις συνεργασίες με Mercedes (παροχή κινητήρων) και Williams (τεχνική συνεργασία) ελπίζει σε εμφανίσεις πολύ καλύτερες από αυτές που πραγματοποιεί μέχρι τώρα. Ο αυστριακός λοιπόν, τόνισε πως θεωρεί εφικτό η Manorνα αναστηθεί με τις μονάδες ισχύος της Mercedes και τη βοήθεια της Williams. Να σημειώσουμε πως η Manorπρομηθεύτηκε κινητήρες Ferrari για τη φετινή σεζόν.

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@ gmail.com

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σχεδόν πρωταθλητής! Χάμιλτον εσύ σούπερ σταρ »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares