Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 18:22

Σημαντικό πέρασμα από τη Νάξο για τη Λάβα [pics]

Το τρία στα τρία πέτυχε χθες η Λάβα Εμπορείου, που πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 0-2, κόντρα στον ενισχυμένο ΠΑΣ Νάξου.

Η ομάδα του Αντώνη Καντζέλη, πάτησε στην εμπειρία που διαθέτει και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να φύγει με το χρυσό τρίποντο από τη Νάξο, μένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού Πίνακα και μέσα στον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Νάξου παρουσιάστηκε με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του, όπως και με τον νέο τεχνικό Μανόλη Σέργη να προσπαθεί να δέσει την ομάδα που πρόσφατα ανακοίνωσε 11 νέους παίκτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να επιβάλουν τον ρυθμό τους με το πρώτο μέρος να είναι αρκετά ισορροπημένο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και απείλησαν ειδικά με τον Κατσιούλη, ενώ την παράσταση με τις περίτεχνες ενέργειες έκλεψε ο μικρός Πρεβόλης που έκανε το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα.

Η Λάβα που έδειχνε να πατάει λίγο καλύτερα, έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τετ α τετ του Βάλβη, με την έναρξη του αγώνα. από εκεί και πέρα ο κορυφαίος των Σαντορινιών Φίτσο αφού είχε προειδοποιήσει λίγο νωρίτερα κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 44΄, όταν με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χαριτίδη, γράφοντας το 0-1.

Στην επανάληψη το παιχνίδι παίχτηκε περισσότερο στον χώρο του κέντρου.

Την ευκαιρία του ημιχρόνου είχε ο Καφίρης όταν στο 48΄σημάδεψε το δοκάρι του χαριτίδη.

Η νίκη της Λάβας επισφραγίστηκε με γκολ του Αντώνη Δρόσου στο 88΄, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να εκμεταλλεύεται ολιγωρία στην άμυνα του ΠΑΣ και να κάνει το 0-2. Μάλιστα στην συγκεκριμένη φάση ο παίκτης της Λάβας τραυματίστηκε και έφυγε χωλαίνοντας από το γήπεδο.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Νεοκοσμίδη, Κολιμπίρη και της κα. Ψαρρά. Παρατηρητής ήταν ο κ. Μανόλης Βάβουλας, ενώ για λογαριασμό την ΕΠΣ Κυκλάδων το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας κ. Φουτάκογλου, όπως και ο πρόεδρος της επιτροπής στατιστικής και γηπέδων κ. Γαλανός.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Σέργης): Χαριτίδης, Πιτταράς, Φλεριανός, Γρυλλάκης, Ζάκο (46΄Καπετάνος), Καραμπάτσος, Παπαδόπουλος, Μελανίτης, Πρεβόλης, Σπάης (60΄Σπέγγος), Κατσιούλης (75΄Μοσχονάς).

Λάβα (Κατζέλης): Κρητικός, Δρόσος Κ., Βρενάγκρ, Δεμιρτζής (75΄Κομορτζής), Κολιούσης, Δακουτρός, Φίτσο, Δρόσος Α. (90΄λ.τ. Βάλβης Ι.), Χριστιανός (λ.τ. 42΄Ρούσσος), Καφίρης, Βάλβης Μ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares