Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 19:54

Ο Χάμιλτον θέλει την πρώτη του νίκη στη Βραζιλία

Και αυτή η σεζόν για τη Formula 1 βαίνει στο τέλος της με το Λιούις Χάμιλτον να έχει ήδη στεφθεί πρωταθλητής, ωστόσο ο οδηγός της Mercedes δεν έχει ξεκινήσει από τώρα τα σχέδια για τη νέα σεζόν καθώς ο ερχόμενος αγώνας διεξάγεται στη Βραζιλία, ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για τον ίδιο.

Ο Χάμιλτον λοιπόν, έχει εκφράσει δημοσίως το θαυμασμό του προς το Βραζιλιάνο θρύλο του αθλήματος, Άιρτον Σένα, αλλά επιπλέον ανυπομονεί για αυτό τον αγώνα, γιατί δεν έχει κερδίσει ποτέ του στο Σάο Πάολο. Επομένως είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να σπάσει το ρόδι.

   «Το Ιντερλάγκος είναι ένα από τα πιο κλασικά γκραν πρι στο καλεντάρι, κι είμαι πολύ χαρούμενος που κάθε χρόνο ο κόσμος με υποδέχεται με θέρμη και χειροκροτήματα. Το γεγονός δε, ότι έχει άμεση σχέση ο αγώνας με τον Άιρτον Σένα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστές τις στιγμές για εμένα. Έτσι θα κάνω τα πάντα για να φτάσω στη νίκη για πρώτη φορά στην καριέρα μου». δήλωσε ο Βρετανός.

Με αναβαθμισμένο κινητήρα ο Ρικιάρντο στη Βραζιλία

   Επιβεβαίωσε η RedBull, ότι ο Ντάνιελ Ρικιάρντο θα αγωνιστεί στον αγώνα της Βραζιλίας με αναβαθμισμένο κινητήρα. Η Rennault τον είχε έτοιμο από το γκραν πρι των Η.Π.Α. ωστόσο η ομάδα δε θέλησε να προχωρήσει στη χρήση του ούτε στο Τέξας ούτε στο Μεξικό.

   Αυτή η επιλογή όμως θα φέρει ποινή δέκα θέσεων στον Αυστραλό οδηγό, καθώς έχει χρησιμοποιήσει όλους του κινητήρες που προβλέπονται από τους κανονισμούς. Η ενημέρωση λέει πως ο Ρικιάρντο θα χρησιμοποιήσει το νέο κινητήρα από την Παρασκευή, ενώ αν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ίσως δοθεί και στον Κβίατ ο ίδιος.

   Το σενάριο που μοιάζει το επικρατέστερο αυτή τη στιγμή, είναι πως RedBullκαι Renaultθα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και το 2016, παρά τη ανακοίνωση πως διέκοψαν το ισχύον συμβόλαιο.

Έχει και πλάνο Β η Lotus σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη Renault

   Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πρόθεση της Renaultνα εξαγοράσει την ομάδα του Ένστοουν, οι διαδικασίες κινούνται αθόρυβα, χωρίς να έχει δει το φως της δημοσιότητας κάποιο επίσημο έγγραφο ή ανακοίνωση. Ωστόσο από την πλευρά της βρετανικής ομάδας επισημαίνεται ότι υπάρχει πλάνο και σε περίπτωση που ναυαγήσει η συμφωνία.

   «Έχουμε δύο επιλογές για κινητήρα για την επόμενη σεζόν ή τη Renaultή τη Mercedes, και προχωράμε και τις δύο. Είναι λιγότερο πιθανό να παραμείνουμε με κινητήρες Mercedesτην επόμενη χρονιά, ενώ ισχυρή πεποίθησή μου είναι πως θα συνεργαστούμε με τη Renault». δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lotus, MatthewCarter.

Για ερωτήσεις και σχόλια στο: alextata95@gmail. com         

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επιτέλους Ρόσμπεργκ Ξύπνησε ο Ρόσμπεργκ »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares