Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 14:22

Είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε στα ψεύδη

Ανακοίνωση – απάντηση προς την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων εξέδωσε ο συνδυασμός «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

Η απάντηση αφορά την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΕΠΣ Κυκλάδων και μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύρος 28/01/ 2016

Δυστυχώς για άλλη μια φορά είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε στα ασύστολα και επικίνδυνα , για τη λειτουργία της ΕΠΣΚ, ψεύδη τα οποία προέρχονται από αυτούς που διοικούν σήμερα την   Ένωση και επιθυμούν δήθεν το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

  1. Κύριοι η προσφυγή ,που στην ουσία αναφέρεται στην κατά γράμμα τήρηση του καταστατικού μας το οποίο εσείς εκδώσατε και υπογράψατε, έγινε από τα τρία εκλεγμένα μέλη μας στο Δ.Σ. και επίσης από Σωματεία μας και όχι από τον κ. Καφτηράνη μόνο όπως επικαλείστε!!!
  2. Τα ασφαλιστικά εναντίον του κ. Φρέρη δεν τα κερδίσατε , όπως λέτε πανηγυρικά, αλλά εμείς τα αποσύραμε διότι δεν είχε νόημα αφού , σύμφωνα με το καταστατικό, τον Δεκέμβριο θα γινόταν οι νέες εκλογές !!!!
  3. Δεν παρευρεθήκαμε στις 26 Ιανουαρίου στο Διαιτητικό Δικαστήριο διότι είχαμε ενημερωθεί από την Παρασκευή ( πιστεύω και εσείς) ότι θα υπήρχε αναβολή λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Τώρα αν εσείς θέλατε να κάνετε ταξίδι αναψυχής ή οτιδήποτε άλλο στην Αθήνα δικός σας θέμα. Θέλουμε να πιστεύουμε με δική σας κάλυψη των εξόδων και όχι με την επιβάρυνση της ΕΠΣΚ.
  4. Όσο για την αναφορά σας σ το παρελθόν για ταξίδια με έξοδα της Ένωσης , ψάξτε και πάλι στο περιβάλλον σας . Αν γινόταν κάτι θα γινόταν από αυτούς που εσείς έχετε δίπλα σας και σας καθοδηγούν.

Κύριοι της πλειοψηφίας για άλλη μια φορά θα σας συνιστούσαμε ψυχραιμία. Αφήστε τα ψέματα και τους πανηγυρισμούς. Το Δικαστήριο θα γίνει και θα αποφασίσει. Εσείς , μέχρι τότε, προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και αντικειμενικοί προς όλα ανεξαιρέτως τα Σωματεία!!!!!!.

«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares