Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 01:12

Πρωταθλήτρια της Β΄κατηγορίας με το ''σπαθί'' της

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Λάβας επί του Μαρπησσαϊκού με 0 - 2, που της έδωσε την πανάξια κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στην Β΄ κατηγορία και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδο της στην Α΄κατηγορία.

Η αμάδα από το Εμπορείο, με την ακούραστη αρωγή της διοίκησης της έκανε φέτος την υπέρβαση, μάζεψε τα του οίκου της, αναβάθμισε την ποιότητα της και τελικά απολαμβάνει μία μεγάλη στιγμή στην ιστορία της, πράγμα που γιορτάστηκε από τους αθλητές, τους παράγοντες και τους φίλους της ομάδας στην Πάρο, ενώ αναμένεται και η επίσημη φιέστα...
Μαζί της ανεβαίνει ο Αίαντας Σύρου, ο οποίος πήρε τους 3 βαθμούς στη Νάξο (0-1 με ΠΑΣ Νάξου) και ανεβαίνει σαν δεύτερος στην Α΄κατηγορία.
Μετά την γκέλα με τον Αστέρα, η Συριανή ομάδα προτιμούσε την ισοπαλία στην Μάρπησσα προκειμένου να στεφθεί εκείνη πρωταθλήτρια, όμως έστω και σαν δευτεραθλήτρια ανεβαίνει και εκείνη απ' ευθείας στην πρώτη κατηγορία.
Ο Μαρπησσαικός έμεινε τρίτος και θα παίξει μπαράζ με τον τέταρτο του ομίλου παραμονής, όμως ανεξάρτητα του αποτελέσματος του μπαράζ οι πιθανότητες να συμμετάσχουν και οι δύο αντίπαλοι στην πρώτη κατηγορία την επόμενη σεζόν είναι αυξημένες, αρκεί ο Πανθηραϊκός να έχει την πορεία που όλοι ευχόμαστε και να ανέβει στην Γ Εθνική.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Στην Μάρπησσα παρουσία περίπου 400 φιλάθλων, συμπεριλαμβανομένων και των 30 που ακολούθησαν την Λάβα, έγινε ένα δυνατό, καθαρό ματς σε εορταστική ατμόσφαιρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η Λάβα κατέβηκε άριστα προετοιμασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη.
Η ομάδα της Σαντορίνης με ξεκάθαρο αγωνιστικό προσανατολισμό, ήξερε τι και πως να το ζητήσει από το παιχνίδι και δημιούργησε πιο καθαρές φάσεις.
Προηγήθηκε στο 35' με τον Νομικό και στο 87' σιγούρεψε την νίκη της με γκολ του Αγκαράι.
Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την μεγάλη θέληση τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το άγχος στις προσπάθειες τους ήταν καταφανές.
Χωρίς καθαρό μυαλό δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, ιδιαίτερα μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκαν.
Παρ' όλα αυτά η ήττα δεν μειώνει καθόλου την συνολική φετινή τους προσπάθεια, ενώ οι ελπίδες τους για την άνοδο είναι ζωντανές.
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να τονίσουμε την ατμόσφαιρα του γηπέδου σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να σταθούμε στο αυθόρμητο και ζεστό χειροκρότημα του συνόλου των φιλάθλων προς τις δύο ομάδες στο τέλος του ματς.
Τέτοιες εικόνες μας δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου.

PAROS OLOI

*Η αποστολή της Λάβας στον ανεμόμυλο της Πάρου φωτογραφήθηκε γι αυτήν την ιστορική μέρα για τον σύλλογο

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares