Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 21:19

Αποκλειστικό: Η Σύρος 2002 στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας

Μεγαλώνει η ποδοσφαιική οικογένεια των Κυκλάδων, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Σύρος 2002, έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. θα λάβει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας.

Οι άνθρωποι της ομάδας αφού έλαβαν την διαβεβαίωση της ΕΠΣ Κυκλάδων ότι, του χρόνου θα υπάρξουν δύο (2) όμιλοι στην Β΄κτηγορία, αποφάσισαν, εκτός από την Κ13 και Κ15 να δηλώσουν ομάδα και στο Ανδρικό τμήμα, που θα συμμετάσχει στην κατηγορία.
Η δημιουργία του Ανδρικού τμήματος του συλλόγου ήταν ένας στόχος που έχει δρομολογηθεί αρκετά χρόνια πριν από τον ίδιο τον Δημήτρη Κάμπαξη και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά.
Όπως τονίζουν άνθρωποι του ΔΣ αρχικός στόχος θα είναι ο μικρός μέσος όρος ηλικίας, αφού τα παιδιά που θα επανδρώσουν την ομάδα θα είναι γεννηθέντα από το1998 μέχρι το 2001
Όπως τονίζει ο ιδρυτής και προπονητής της Σύρος 2002 κ. Κάμπαξης ένα όνειρο γίνετε πραγματικότητα: ''Ηταν ένα όνειρο πολλών χρόνων που τώρα ήρθε και ωρίμασε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τα παιδιά μας να βρίσκονται στο σωματείο που αγάπησαν, ενώ η φιλοσοφία μας είναι να δίνουμε ευκαιρίες στους μικρούς ηλικιακά αθλητές, οι οποίοι πολλές φορές αδικούνται στις ομάδες που αγωνίζονται''.
Η συγκτρότηση του νέου τμήματος της Σύρος 2002 ξεκίνησε και η ομάδα της Σύρου απευθύνει το πρώτο κάλεσμα: ''Καλούμε τα παιδιά των ηλικιών 1998-2001 και ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν την ομαδα να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόεδρο και γενικό αρχηγό κ. Καραμολεγκο Βασιλη τηλ. 6977604122 και τον κ Δημητρη Καμπαξη τηλ 6979256274''.
Μετά την δημιουργία των τμημάτων Βόλεϊ κατά την περσινή περίοδο, η πρώτη ακαδημία της Σύρου κάνει ακόμη ένα πρωτοποριακό βήμα, το οποίο σίγουρα επικροτείτε από όλους μας, καθώς στόχος είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου και όταν γίνονται προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, εμείς θα πρέπει να στεκόμαστε αρωγοί!

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares