Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 13:59

Παραιτούμαι για να γίνουν εκλογές

Παραίτηση ''Βόμβα'' του Μάριου Γαλανού από το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων και από τον συνδυασμό ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'', με τον Σαντορινιό παράγοντα να προχωρά σε αυτή την κίνηση, προκειμένου να διευκολύνει την διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΣ Κυκλάδων, πράγμα που θα απομακρύνει το κίνδυνο της μη συμμετοχής του Πανθηραϊκού στα ''Μπαράζ Ανόδου στη Γ΄Εθνική''.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γαλανός είναι πολύ δυσαρεστημένος από την όλη κατάσταση και ουσιαστικά κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνει και την συνέντευξη που μας είχε δώσει μέσω του Volcano TV, όπου είχε τονίσει ότι αν η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο δεν τον ευχαριστεί τότε θα αποχωρήσει.

Κύριε προεδρε και αγαπητοί συνάδελφοι ,
Με την παρούσα επιστολή και σε συνέχεια της απόφασης της ΕΠΟ σχετικά με την μη αναγνώριση του Δ Σ της ένωσης μας θέλω να σας ενημερώσω οτι ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ απο μέλος της διοίκησης καθως και απο την επιτροπή γηπέδων της ΕΠΣ Κυκλαδων.
Ο σκοπός της παραίτησης μου είναι για να συμβάλει ώστε να προκηρυχθούν εκλογές στην ένωση μας ώστε να μην θέσω σε κανένα κίνδυνο την συμμετοχή του πρωταθλητή Κυκλάδων (Πανθηραικος) στα μπαραζ ανόδου για την Γ Εθνική καθώς όπως αναφέρεται απο την ΕΠΟ με την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων αποφάσισε κατ’ εφαρμογή του άρθρου 17 παρ δ και ε του καταστατικού της ΕΠΟ, οι αποφάσεις του Δ.Σ. και των λοιπών Επιτροπών και Οργάνων της ΕΠΣ Κυκλάδων να μην αναγνωρίζονται από την Ε.Π.Ο.

Επίσης θέλω να σας ενημερώσω οτι παραιτούμαι και απο τον συνδυασμό "Ώρα ευθύνης για το κυκλαδικό ποδόσφαιρο " με επικεφαλής τον κ Χ Καφτηρανη τον οποίο ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου
Κλείνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά απο εσάς για την τιμή που είχα δίπλα σας να υπηρετήσω το άθλημα και τα σωματεία του νομου μας που σέβομαι και αγαπώ μέσα απο το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης μας.
Θα ειμαι πάντα δίπλα σε οποία προσπάθεια για το καλο του ποδοσφαίρου του νομου μας.

Με εκτίμηση
Μαριος Γαλανος

Αν δεν με ευχαριστεί θα "Φύγω''... [vid]

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares