×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 15:00

Γιώργος Ρούσης: Με γερές βάσεις ο νεός Πανναξιακός

Με τον Γιώργο Ρούση στον σχεδιασμό της ομάδας ο Πανναξιακός χτίζει σε γερές βάσεις το ρόστερ της νέας χρονιάς. Με τον Γιώργο Ρούση στον σχεδιασμό της ομάδας ο Πανναξιακός χτίζει σε γερές βάσεις το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ μετά από τρεις επιτυχημένες παρουσίες στην μεγάλη κατηγορία της Α1 βόλεϊ γυναικών αλλάζει σελίδα και με τον Γιώργο Ρούση για προπονητή χτίζει μία νέα ομάδα που θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και σε μία καλή πορεία στο ευρωπαϊκό Challenge Cup όπου θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της ομάδας τον βρήκαμε να εργάζεται πυρετωδώς για τον σχεδιασμό της ομάδας και κρατήσαμε τα εξής:

'' Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ο προπονητής του Πανναξιακού, και ανυπομονώ να χτίσουμε μία ομάδα μαζί με την διοίκηση του συλλόγου που θα πετύχει τους στόχους της, αλλά κυρίως θα θέλαμε να την χτίσουμε με γερές βάσεις.

Θέλουμε ο κόσμος του νησιού να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια και να είναι αρωγός όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι σίγουρος πως οι Ναξιώτες φίλαθλοι και οι οπαδοί της ομάδας θα στηρίξουν τον Πανναξιακό δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε εντός έδρας αγώνα και θα αγωνιζόμαστε σε ένα γεμάτο γήπεδο''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares