Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 21:14

Συγχαρητήρια από τον Αίαντα Σύρου

Τα συγχαρητήρια του στις αποστολές που συμμετείχαν στο tinos boca cup 2016 και στο 11ο Πανκυκλαδικό εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Αίαντας Σύρου.


Η ανακοίνωση
Την εβδομάδα που μας πέρασε 4 τμήματα του Συλλόγου μας ταξίδεψαν σε Τήνο και Πάρο όπου και συμμετείχαν στα τουρνουά Tinos Boca Cup 2016 και Πανκυκλαδικό 2016 αντίστοιχα.

Η διοίκηση του Συλλόγου μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά, όλους όσους βοήθησαν για να ταξιδέψουν οι αποστολές μας στα γειτονικά νησιά ενώ παράλληλα θέλουμε να συγχαρούμε τα μέλη μας (προπονητικό team, υπεύθυνους αποστολών, αθλητές και γονείς) για την άψογη εικόνα που παρουσίασαν και στις δύο διοργανώσεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κύριο Φώσκολο Αντώνη για την άψογη συνεργασία μας στην Τήνο και την κυρία Κουτσονικολή Μαρία για την φιλοξενία και την οργάνωση της διαμονής μας στην Πάρο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές που κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταφέρουν τα παιδιά μας, οι αθλητές μας, να κάνουν αυτό που τόσο πολύ αγαπάνε, να παίξουν ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares