Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 19:13

Πολυτάρχου: Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για την προσπάθεια…

Μύρισε …Νάξο το κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας, αφού σχεδόν όλη η κεντρική εξέδρα του γηπέδου ήταν φίλαθλοι του Πανναξιακού. Συγγενείς, φίλοι, αλλά και γνωστές παρουσίες ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης στο κλειστό του “Πλάτωνα”.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο πρώην προπονητής της ομάδας της Νάξου, ο Δημήτρης Δαμιανίδης με τα της συζύγου του, ο πρώην παίκτης του Πανναξιακού και νυν της Νέας Ιωνίας, ο Φαίδων Παγώνης και ο αγαπητός σε όλους και Ναξιώτης, ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Ο άσος του Περιστερίου παρακολούθησε με αγωνία την εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, ενώ μετά το τέλος του αγώνα δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά για την μέχρι τώρα πορεία του Πανναξιακού στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής, αλλά και την συμμετοχή της έτερης κυκλαδίτικης ομάδας, της ΑΕ Σαντορίνης στις εθνικές κατηγορίες.

«Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουν δύο ομάδες στις εθνικές κατηγορίες από τις Κυκλάδες», δήλωσε αρχικά ο Πολυτάρχου και πρόσθεσε: «Μπορεί μέχρι τώρα ο Πανναξιακός να μην έχει καλά αποτελέσματα και να μην έχει την ανάλογη πορεία με την περυσινή, ωστόσο όσοι έχουν δει την ομάδα από κοντά θα δώσουν πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια για την δουλειά που έχει γίνει».

Και κατέληξε: «Όλοι οι παίκτες παλεύουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, αλλά λίγο η ατυχία, λίγο η απειρία, τους στοίχησαν στις νίκες. Θεωρώ πως είναι πολύ κοντά στο να έρθουν οι επόμενες νίκες».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares