Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 19:21

Βάβουλας: Πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε…

Η εμπειρία των παικτών του Άρη Νίκαιας στα τελευταία λεπτά ήταν σύμφωνα με τον Τάσο Βάβουλα η νούμερο ένα βασική αιτία που οδήγησε τον Πανναξιακό στην ήττα στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής.

«Η εμπειρία των παικτών του Άρη ήταν αυτό που μέτρησε στο τέλος», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Νάξου στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά και πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε μια νίκη εκτός έδρας. Παλέψαμε πάρα πολύ, δυστυχώς όμως τις τελευταίες δέκα ημέρες είχαμε πάρα πολλά προβλήματα. Δεν μπορούσαμε να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί να κάνουμε την προπόνησή μας όπως θέλαμε να την κάνουμε. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Οι παίκτες μου πάλεψαν πάρα πολύ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια, να σωθεί η ομάδα και καλή χρονιά και υγεία σε όλους».

Όσο για τη συνέχεια, ο Βάβουλας τόνισε: «Η συνέχεια, θα δούμε… Πάρα πολύ δύσκολη η συνέχεια. Έχουμε ένα παιχνίδι με την ΑΕ Σαντορίνης, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε».

Αναφερόμενος στο γεγονός πως παρά το ότι οι παίκτες του είχαν να πατήσουν παρκέ σε επίσημο ματς από τις 27 Νοεμβρίου στη νίκη τους επί του Πόλις Καλλιθέας, δεν έδειξαν επηρεασμένοι, ο Βάβουλας ξεκαθάρισε: «Νομίζω πως η ομαδική δουλειά είναι αυτό που κάνει τις ομάδες να ξεχωρίζουν. Δεν χρειάζεται να τους πω κάτι, δείχνουν θέληση, δουλεύουν στην προπόνηση, από εκεί και πέρα πρέπει να έρθουν και οι νίκες».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares