Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 20:31

Τζίμης: Τη νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο μας

Χαμηλούς τόνους εν όψει της δύσκολης συνέχειας κρατούν άπαντες στο στρατόπεδο του Πανναξιακού μετά τη νίκη επί του Λοκρού Αταλάντης το μεσημέρι της Κυριακής.

Ενδεικτικό του κλίματος η ατάκα του Τάσου Βάβουλα, που αντί να συγχαρεί τους παίκτες του για τη δεύτερή τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής τους … προσγείωσε με τρεις λέξεις: «Αύριο έχει προπόνηση»!

Οι ίδιοι από την πλευρά τους έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν, ωστόσο για πολύ λίγο αφού την Πέμπτη υπάρχει η εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής εναντίον του ΟΦΗ εντός έδρας που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

«Τα κεφάλια μέσα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε», δήλωσε αποκλειστικά στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά ο κορυφαίος του Πανναξιακού επί του Λοκρού, ο Βασίλης Τζίμης και πρόσθεσε: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας. Τους χρειαζόμαστε και την Πέμπτη κοντά μας για να μας ενισχύσουν. Με αυτούς δίπλα μας παίζουμε καλύτερο μπάσκετ και αισθανόμαστε καλύτερα μέσα στο παρκέ. Η ομάδα δουλεύει διαρκώς πολύ σκληρά και βελτιωνόμαστε».

Όσο για το καθοριστικό τρίποντο που πέτυχε; Ο νεαρός γκαρντ τόνισε: «Ήταν ένα σουτ σαν όλα τα άλλα. Απλά έπρεπε να μπει και μπήκε».

ΜΥΛΩΝΑΣ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ»

Ο Τζίμης μπορεί με το τρίποντο που πέτυχε ένα λεπτό πριν το φινάλε να έστειλε στον …έβδομο ουρανό όλους στον Πανναξιακό, ωστόσο αυτός που σφράγισε το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα ήταν ο Νίκος Μυλωνάς με δύο εύστοχες βολές στο φινάλε.

Ο αρχηγός της ομάδας της Νάξου μιλώντας κι αυτός στο “SportCyclades” είπε από την πλευρά του: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα, θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares