Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 20:27

«Πάθος, τσαμπουκάς, ενέργεια»

Πέρυσι τέτοιο καιρό, στις 16 Ιανουαρίου 2016 ο Κάδμος Θήβας έφευγε με το “διπλό” από το ΔΑΚ Νάξου κερδίζοντας τον Πανναξιακό με σκορ 69-66 σπάζοντας το εντός έδρας αήττητο των νησιωτών.

Έναν χρόνο μετά και παρά μια ημέρα η ομάδα του Τάσου Βάβουλα ύστερα από μια συγκλονιστική αναμέτρηση επικράτησε του Λοκρού Αταλάντης με σκορ 79-74 και πανηγύρισε την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής.

Μια νίκη που δίνει το δικαίωμα να συνεχιστεί το όνειρο και το συγκρότημα του νησιού της Αριάδνης να παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις εθνικές κατηγορίες. Απομένει ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος, αλλά κι ένα εξίσου σημαντικό ματς. Αυτό της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου, όπου οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον ΟΦΗ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής.

Προς το παρόν και για λίγο άπαντες στο στρατόπεδο του Πανναξιακού γεύονται το νέκταρ της επιτυχίας επί του Λοκρού. Ο …Mister Selfie κι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας της Νάξου, ο Σπύρος Μάκαρης μίλησε αποκλειστικά στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά για τη νίκη αυτή.

«Πάθος, τσαμπουκάς και ενέργεια ήταν τα σημεία κλειδιά για τη νίκη μας», δήλωσε ο Μάκαρης και πρόσθεσε: «Αν μπαίνουμε έτσι σε κάθε ματς δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Ήταν μια νίκη οξυγόνο, ωστόσο για να έχει αντίκρισμα θα πρέπει να κερδίσουμε και τον ΟΦΗ την Πέμπτη σε ένα εξίσου κρίσιμο παιχνίδι».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares