Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 23:58

Στόχος μας το Κύπελλο… Να κερδίσουμε και την «γαστρεντερίτιδα»

Την πεποίθηση του ότι, θα γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του τον ΑΟ Σύρου και τον ΑΟ Μυκόνου εξέφρασε ο πρόεδρος της Συριανής Γιώργος Φώσκολος, με γραπτή δήλωση του στο S.C., αναφερόμενος  τον αυριανό ημιτελικό.

Ο κ Φώσκολος μεταξύ άλλων, στα υστερόγραφα του τονίζει ότι υπάρχουν προβλήματα με ίωση που αντιμετωπίζουν ποδοσφαιριστές του, αφήνοντας την δική του αιχμή για την αιτία αναβολής του άλλου ημιτελικού (Πανναξιακός – Λάβα).

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο στην ποιότητα και στην ιστορία των δυο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος. Το κύπελλο είναι στους στόχους μας τη φετινή χρονιά και ελπίζω και πιστεύω στην νίκη του ΑΟΣ ώστε να πάμε στον τελικό κυπέλλου.

ΥΓ1 Εκτός από τη νίκη στον αγωνιστικό χώρο πιστεύω να κερδίσουμε και την "γαστρεντερίτιδα που ταλαιπωρεί της τελευταίες μέρες την ομάδα μας.

ΥΓ2 Ευτυχώς που οι ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν στο ράστερ με πολλούς παίκτες και δεν θα χρειαστεί να γίνουν όλοι ΤΣΣΚΑ που πριν πολλά χρονιά αγωνίστηκε στον ημιτελικό για πρόκριση στο φαιναλ φορ με 3 παίκτες.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares