Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 18:02

Ο Φέτελ περιμένει περισσότερη διασκέδαση από τα μονοθέσια του 2017

Είμαστε 14 ημέρες μακριά από τις πρώτες χειμερινές δοκιμές της Formula 1 για το 2017, όπου θα δούμε για πρώτη φορά τα μονοθέσια και τη δυναμική τους. Ωστόσο, εξαιτίας και των σημαντικών αλλαγών στους κανονισμούς που εφαρμόζονται από φέτος, οι οδηγοί ανυπομονούν να καθίσουν πίσω από το τιμόνι με τις θεωρίες, ότι τα καινούρια μονοθέσια θα είναι κατά πολύ γρηγορότερα από τα τελευταία να μεγαλώνουν την αγωνία και την προσμονή όλων.

Σχετικά με το θέμα μίλησε ο Φέτελ στο Channel 4:

«Το αυτοκίνητο θα είναι σημαντικά ταχύτερο. Όχι, τόσο στις ευθείες, νομίζω στις ευθείες θα είναι πιο αργό σε όρους τελικής ταχύτητας. Αναφορικά με τις ταχύτητες θα είναι αρκετά υψηλότερες, που σημαίνει ότι οι δυνάμεις θα είναι μεγαλύτερες, και θα απαιτείται πολύ περισσότερο καλύτερη φυσική κατάσταση. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα συμπεριφέρονται τα ελαστικά, καθώς τα αυτοκίνητα θα έχουν σημαντικά περισσότερη κάθετη δύναμη σε σύγκριση με πέρυσι. Συνολικά θα είναι μεγάλη η αλλαγή, νομίζω ότι περισσότερο θα είναι πρόκληση. Συνολικά, πιστεύω ότι θα καταλήξουμε να πιέζουμε στο όριο για μεγαλύτερη διάρκεια στον αγώνα, οπότε δε θα πρέπει να περιοριστούμε πολύ από τα ελαστικά.»

«Δεν είμαι σίγουρος για το εάν θα υπάρχουν περισσότερα προσπεράσματα. Δε νομίζω ότι θα συμβεί αυτό. Ελπίζω οι αγώνες να είναι καλύτεροι και πιο διασκεδαστικοί, γιατί όταν πηγαίνει πιο γρήγορα είναι φυσιολογικό πάντα να είναι πιο διασκεδαστικό.»

«Νομίζω ότι όταν τρέχεις για τη Ferrari θέλεις να ξανά κερδίσεις, οπότε αυτός είναι ο στόχος μας, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να έχεις προσδοκίες μπαίνοντας στη χρονιά, γιατί όλα είναι καινούρια. Είχαμε δύο πολύ παραγωγικά χρόνια, κάποιες φορές ήταν δύσκολα και κάποιες φορές ήταν πολύ καλά, αλλά όλα είναι μέρος του αθλήματος. Νομίζω ότι ακόμα βελτιωνόμαστε, πρέπει να είμαστε σε καλή θέση αλλά είναι αδύνατο να κάνεις προβλέψεις.»

Ρόσμπεργκ: η Mercedes θα προσπαθήσει να κλείσει το Φέτελ για το 2018

   Τί κι εάν πριν λίγες μόλις εβδομάδες υπέγραψε στην πρωταθλήτρια Mercedes ο Βάλτερι Μπότας, ο περσινός πρωταθλητής έρχεται να ταράξει τα νερά λέγοντας πως η πρώην ομάδα του θα προσπαθήσει να κλείσει το Σεμπάστιαν Φέτελ για το 2018, όταν και λήγει το συμβόλαιο του Γερμανού με τη Ferrari. Ο Νίκο Ρόσμπεργκ μιλώντας στην ιταλική La Republica υποστήριξε:

«Καταλαβαίνω ότι η "λύση Μπότας" είχε λογική για τη Mercedes. Αλλά το συμβόλαιο του Φέτελ με τη Ferrari λήγει φέτος, οπότε θα είναι μία καλή επιλογή για τη Mercedes και είμαι σίγουρος ότι θα την εξετάσουν σοβαρά.»

   Να υπενθυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Βάλτερι Μπότας με τους πρωταθλητές λήγει στο τέλος του 2017 υπάρχει οψιόν ανανέωσης, ενώ στα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα πλαισιώσουν το Χάμιλτον εκτός από αυτό του Φέτελ υπάρχει και αυτό του Φερνάντο Αλόνσο.

Follow me on Twitter: @alextataris

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares