×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 23:55

Πάει για το break. Και αυτό δεν είναι.. όνειρο!

Εν αναμονή πλέον της έναρξης των μεγάλων τελικών του Πρωταθλήματος το Σάββατο. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο το έργο του Πανναξιακού.

Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε την υπόθεση πρόκριση ο Ολυμπιακός. Νίκησε τον.. λαβωμένο ΑΟ Θήρας, ο οποίος ελέω απουσιών ήταν εξ αρχής δύσκολο να αντιμετωπίσει στα ίσα τις ερυθρόλευκες. Το είπε άλλωστε και ο κόουτς της ομάδας της Σαντορίνης.

Πάμε λοιπόν σιγά – σιγά να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στην πρώτη μάχη των τελικών, όπου όπως ανακοίνωσε και η ΕΟΠΕ θα ξεκινήσει αυτό το Σάββατο από του Ρέντη, αφού ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με πλεονέκτημα έδρας, κόντρα στον "φιλόδοξο" Πανναξιακό.

(Τουλάχιστον έτσι τον χαρακτηρίζουν τα Αθηναϊκά site και οι εφημερίδες. Φιλόδοξο, κυνηγώντας το όνειρο κτλ.)

Προσωπικά δεν θεωρώ όνειρο το να πάρει ο ΠΑΟΝ το πρωτάθλημα. Ίσα ίσα μου ακούγεται φυσιολογικό. Δεν ξέρω κατά πόσο υποτιμάει η ευνοεί τις Ναξιώτισσες αυτό. Ωστόσο μέσα από μια τόσο πετυχημένη χρονιά σκέφτομαι και αναρωτιέμαι, αν ο αντίπαλος έχει διαπιστώσει ότι η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου. Και μην μου πει κανείς ότι ο Πανναξιακός δεν έδειξε ότι μπορεί. Συμφωνώ ότι η ομάδα του Πειραιά είναι ανώτερη στους περισσότερους τομείς, αλλά διαφωνώ ότι μόνο το ταλέντο ή η εμπειρία μπορούν να δώσουν ένα κύπελλο. Η καρδιά, το πάθος, η δίψα για διάκριση παίζουν εξίσου σπουδαίο ρόλο, κάτι που σίγουρα έχουν τα κορίτσια του Γιώργου Ρούσση.

Μπορεί να τον επηρεάσει η κούραση;

Ο Ολυμπιακός προερχόμενος από μία ξέφρενη πορεία στο Τσάλεντζ Καπ έφτασε μέχρι και στο τελικό. Έφτασε στην πηγή. Νερό δεν ήπιε. Η απογοήτευση μεγάλη. Θεωρώ πως, λίγο πολύ όλοι πίστεψαν ότι αφού έφτασε ως εκεί θα το σήκωνε. Με τον ένα, ή τον άλλο τρόπο.

Πλέον οι «ερυθρόλευκες» παίζουν και με την κούραση. Δεν έχουν δώσει λίγα παιχνίδια άλλωστε. Είναι άραγε η ευκαιρία ο Πανναξιακός να χτυπήσει σε αυτόν τον τομέα, ή δεν θα παίξει κανένα ουσιαστικό ρόλο ο συγκεκριμένος παράγοντας;

Εάν ο Ολυμπιακός κατακτούσε το Ευρωπαϊκό, ίσως κατέβαινε πιο χαλαρός για το Πρωτάθλημα; Μπορεί άραγε ένας τέτοιος σύλλογος να έκανε κάτι τέτοιο;

Όπως και να έχει, εδώ είμαστε το βράδυ του Σαββάτου θα έχουμε ένα πρώτο δείγμα, όσον αφορά τις ρητορικές ερωτήσεις που θέσαμε.

Τον Πανναξιακό τον υποτίμησες; Θα το πληρώσεις.

Μία τέτοιου είδους αναφορά έκανα και τις παραμονές των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό. Ο Πανναξιακός δεν είναι ομάδα που μπορείς να τον υποτιμήσεις. Ούτε να πεις ότι είσαι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Έχει σπουδαίες αθλήτριες, με μεγάλο ταλέντο αλλά πάνω απ’ όλα έχει τεράστια δίψα για ένα τρόπαιο, που τόσο πολύ του λείπει. Γιατί κακά τα ψέματα η ιστορία χτίζεται με τίτλους και λιγότερο με πορείες.

Μπορεί το break

Εάν με ρωτήσετε πως τα βλέπεις τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ξεκάθαρη απάντηση δεν θα μπορέσω να δώσω. Σίγουρα όμως δεν δίνω τον τίτλο του απόλυτου φαβορί στην ομάδα του Πειραιά. Γιατί;

Γιατί καταρχάς έχω μια πολύ καλή εικόνα στο μυαλό μου από τον τελικό του Κυπέλλου, όπου ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανναξιακού.

Δεύτερον θεωρώ ότι με όπλο το μπλοκ και την πίεση στο σέρβις η υποδοχή του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Τρίτον και σημαντικότερον και με αυτό θα κλείσω πιστεύω πάρα πολύ στις αθλήτριες του Πανναξιακού. Όπως επίσης στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ρούσση.

Θεωρώ ότι θα χτυπηθούν οι αδυναμίες του Ολυμπιακού, εκεί ακριβώς στο σημείο που πονάει.

Τέλος θα δώσω ένα μικρό προγνωστικό. Δεν ξέρω πως θα πάει η σειρά και το κατά πόσο ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι. Ωστόσο βλέπω break της έδρας του Ρέντη..   

Ραντεβού το βράδυ του Σαββάτου.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares