Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 19:16

Ο Φερστάπεν έχει δεσμευτεί με τη Red Bull

Ο Μαξ Φερστάπεν μοιάζει να είναι το μήλο τής έριδος για Ferrari και Mercedes, καθώς τα συμβόλαια των οδηγών των ομάδων λήγουν στο τέλος αυτή της χρονιάς. Ωστόσο ο ίδιος ο Ολλανδός, όσο και η ομάδα του, η Red Bull, δηλώνουν ότι θα παραμείνουν μαζί έχοντας συμβόλαια σε ισχύ.

Ο ίδιος ο οδηγός δήλωσε σχετικά στο sport24 τής Νοτίου Αφρικής:

   «Η ομάδα είναι πολύ καλή κι έχω ένα καλό προαίσθημα για αυτή. Αλλά επίσης θέλω και να κερδίζω. Για την ώρα έχω συμβόλαιο. Επίσης ήταν αυτοί που μου έδωσαν την ευκαιρία να μπω στη Formula 1, οπότε υπάρχει και μία δέσμευση σε αυτό το κομμάτι. Όταν θα λήξει το συμβόλαιο, θα δούμε τι θα συμβεί. Μπορείς να πεις πολλά όταν έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Δεν επικεντρώνομαι σε αυτό τώρα. Είναι αρκετά νωρίς γι' αυτό.»

   «Χρειάζεσαι τύχη για να βρεθείς στην κατάλληλη ομάδα την κατάλληλη στιγμή και είναι ένα είδος τζογαρίσματος. Είμαι ακόμα πολύ νέος. Δε στοχεύω να γίνω ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής, φυσικά θα ήταν πολύ ωραίο, αλλά για εμένα, το πιο σημαντικό είναι να ζήσω την καριέρα μου. Εάν βάλω τα δυνατά μου κι έχω μία καλή καριέρα, αλλά δεν είναι αρκετό για τον τίτλο, τότε δεν πειράζει.»

Χάμιλτον για Μονακό: πριν τρέξεις πρέπει να μάθεις να περπατάς

   Επόμενος αγώνας οι στενοί δρόμοι του Μονακό, κι ο Χάμιλτον ετοιμάζεται για μία σκληρή μάχη με το Φέτελ στους διάσημους δρόμους τού Πριγκιπάτου.

   «Το κάνω αυτό εδώ κι αρκετό καιρό τώρα. Έχω ξοδέψει αρκετές ώρες στο εργοστάσιο με τους μηχανικούς για να κατανοήσω τους προηγούμενους αγώνες. Πριν λίγες ημέρες, οδηγούσα με το Smart μου στους δρόμους του αγώνα για να προσπαθήσω να οπτικοποιήσω το σιρκουί. Βέβαια δεν είναι εύκολο όταν έχεις πολλά αυτοκίνητα γύρω σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να μάθεις να περπατάς πριν τρέξεις.»

   «Πρέπει να φτιάξεις το ρυθμό σου, έτσι ώστε όταν φτάσεις στο δεύτερο γρήγορο γύρο σου στο Q3, να είσαι 100% έτοιμος. Φέτος έχουμε καινούρια αυτοκίνητα, τα οποία είναι πιο μεγάλα και πιο φαρδιά, οπότε αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι μεγάλη πρόκληση. Είναι ένα σιρκουί που παίζει μεγάλο ρόλο η πνευματική δύναμη. Πρέπει να είσαι οξυδερκή με καθαρή σκέψη. Η εμπειρία είναι επίσης πολύ σημαντική- σε βοηθάει στο στήσιμο τού μονοθεσίου. Στην προσπάθεια να πιέσεις το αυτοκίνητο όσο γίνεται πιο κοντά στα όρια, δοκιμάζεται πραγματικά η ετοιμότητά σου και το που βρίσκεται το μονοθέσιο. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν μερικές γρατζουνιές στις μπαριέρες.»

Follow me on Twitter: @alextataris

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η επιστροφή τού Χάμιλτον Το ιππικό επέστρεψε »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares