Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 23:48

Έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω τον Πανθηραϊκό

Με τον Πανθηραϊκό κατέκτησε το νταμπλ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και έπαιξε το δικό του σημαντικό ρόλο στην ιστορική άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Σήμερα ο Γιώργος Περιάλης απολαμβάνει τη χαρά της επίτευξης του στόχου της παραμονής της ομάδας του και κάνει τα σχέδια του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

18675144_120332001027621398_1509049324_o.jpg

Τόσο η αγωνιστική, όσο και η φυσική του παρουσία μέσα στα γήπεδα μας τον έχουν κατατάξει σε αυτούς του παίκτες που τους αποκαλεί κάποιος «ουσιώδεις». Δίχως πολλούς φαμφαρισμούς ο Γιώργος έχει μάθει να μιλάει με τη μπάλα στα πόδια του που γίνεται «φωτιά» που καίει τον κάθε αντίπαλο.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που φέτος ο Τηνιακός ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, πετυχαίνοντας καθοριστικά γκολ που τον έφεραν στη 2η θέση των σκόρερ του Πανθηραϊκού.

Εμείς βρήκαμε τον παίκτη και μιλήσαμε μαζί του για τη φετινή χρονιά, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

Μετά το νταμπλ ήρθε η συμμετοχή του Πανθηραϊκού στη Γ΄ Εθνική. Εσύ πλέον έγινες αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και σίγουρα έχεις ξεχωριστά συναισθήματα αυτή τη στιγμή, ποια είναι αυτά;

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά διότι έζησα όλο το ταξίδι που ξεκίνησε πέρυσι. Κατακτήσαμε το Νταμπλ Κυκλάδων και στη συνέχεια την άνοδο στην Γ Εθνική
Επίσης πιστεύω ότι είμαι τυχερός που ήμουν σ' ένα τόσο υγιές σωματείο, με τόση όρεξη και αγάπη για το ποδόσφαιρο. Μακάρι να ήταν όλες οι ομάδες όπως ο Πανθηραϊκός».

18685456_120332001017303943_1743273950_n.jpg

Μπορεί η απόδοση της ομάδας να πέρασε διάφορα σκαμπανεβάσματα, αλλά εσύ φέτος είχες μία καλή χρονιά. Αυτό το μαρτυρούν σίγουρα τα νούμερα, αλλά και η κρίση όλων εμάς που βλέπαμε σε σένα τον παίχτη που τα έδινε όλα σε κάθε ματς. Που οφείλεται αυτή η καλή δική σου παρουσία;

«Για μένα ήταν μια νέα πρόκληση η Γ εθνική διότι δεν είχα αγωνιστεί ξανά σε αυτήν την κατηγορία. Το καλό κλίμα που υπήρχε με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα στα νέα δεδομένα. Ήξερα ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα και έδωσα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Θα μπορούσε η ομάδα να πάει καλύτερα κατά τη προσωπική σου άποψη; Ποια ήταν τα εμπόδια και ποια τα υπέρ πάνω σε αυτό;

«Σίγουρα πιστεύω ότι μπορούσαμε να τερματίσουμε σε πιο υψηλή θέση, με βάση το ρόστερ που είχαμε όταν ξεκινήσαμε. Στην πορεία όμως δυστυχώς αρκετοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από την ομάδα με αποτέλεσα να αποδυναμωθεί.
Όσοι μείναμε ως το τέλος, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και τερματίσαμε όσο πιο ψηλά μπορέσαμε».

Προσωπικά έχεις συμμετοχές σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Πως κρίνεις της Γ΄ Εθνική και ειδικά τον 4ο όμιλο στον οποίο αγωνιζόσουν;

«Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι πιστεύω το πιο δύσκολο. Αγωνίζονται ιστορικές ομάδες, παίχτες με εμπειρίες και συμμετοχές σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Όσο για τον 4ο όμιλο κατά τη γνώμη μου ήταν και ο πιο δύσκολος. Αυτό το έδειξαν και τα αποτελέσματα, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δεν υπήρχε σίγουρος πρωταθλητής αλλά ούτε και η ομάδα που θα υποβιβαζόταν».


 ''Το μήνυμα του Βαγγέλη Περιάλη (πατέρας Γιώργου) στη προσωπική του σελίδα στο facebook''

 Αστέρι μου άλλο ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του!! Ένα όμορφο και πετυχημένο ταξίδι με την ομάδα του Πανθηραϊκού στην Γ Εθνική δεύτερος σκόρερ δεύτερος σε συμμετοχές είμαι πολύ υπερήφανος και πιστεύω και πολλοί Τηνιακοί το ίδιο!!! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Κύριο Καμπουράκη τον κύριο Σαρρή τον κύριο Βασαλάκη τον κύριο Συνολάκη και όλους τους άλλους που σε αγκάλιασαν και σε εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή καθώς επίσης και τον κύριο Παπαματθαιάκη για τις ευκαιρίες που σου έδωσε! Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Βλάχο Μάκη Καφιέρη Βλαβιανό Μακη τον Μπάμπη και φυσικά τον Τηνιακό Κώστα Κουσκουρή που δύο χρόνια τώρα σε αγκάλιασαν και μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για σένα!!! Εύχομαι στον Πανθηραϊκό μας του χρόνου να έχει μια ακόμη καλύτερη χρονιά και γιατί όχι και στην Β Εθνική άλλωστε είναι μια ομάδα ΚΟΣΜΗΜΑ!!!

 15727094_10206621965542946_1597327931447662509_n.jpg


Ποιους αγώνες θεωρείς «κλειδιά» που έκριναν τη φετινή πορεία της ομάδας;

«Με βάση την πορεία της ομάδας, έτσι όπως ήταν η βαθμολογία πιστεύω ότι για εμάς παιχνίδια «κλειδιά» ήταν οι αγωνιστικές στο 2ο γύρο με Ηλυσιακό και ΙΝΚΑ όπου εκεί εξασφαλίσαμε ουσιαστικά την παραμονή μας.
Επίσης πιστεύω ότι κατά κάποιο τρόπο, το παιχνίδι με τον Ιωνικό στο 2ο γύρο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος διότι μέχρι και εκείνο το σημείο ο Ιωνικός ήταν η μόνη ομάδα με το αήττητο».

18697821_120332000980170845_160041931_o.jpg

Σε πολλά παιχνίδια ο Πανθηραϊκός αδικήθηκε καταφανέστατα από τη διαιτησία, όμως οφείλουμε να πούμε ότι υπήρξαν και διαιτητές που μοίρασαν το καρπούζι στη μέση. Έχεις να καταθέσεις κάποιο σχόλιο περί αυτού;

 «Δυστυχώς στην Ελλάδα όλοι ξέρουμε ότι η διαιτησία έχει περάσει σ ένα άλλο στάδιο. Σίγουρα μια νεοφώτιστη ομάδα σαν εμάς είναι λογικό να έχει μια διαφορετική αντιμετώπιση».

Ο κόσμος είχε το δικό του ρόλο φέτος;

«Σίγουρα ο κόσμος σε μια ομάδα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Εμείς είδαμε τον κόσμο κάθε Κυριακή να δίνει δυναμικό παρόν στις εξέδρες. Ακόμη και όταν υπήρξαν αρνητικά αποτελέσματα, ξέραμε ότι στον επόμενο αγώνα θα είναι εκεί για να μας στηρίξουν. Ο κόσμος της Σαντορίνης αγαπάει πραγματικά το ποδόσφαιρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ΄ ολα».

DSC_0343.jpg

Τοπικό πρωτάθλημα σίγουρα παρακολουθείς. Πως είδες τις επιτυχίες δύο ομάδων που έχεις υπηρετήσει, δηλαδή την κατάκτηση του νταμπλ από τον ΑΟ Σύρου και του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας από τον ΠΑΣ Τήνου;

«Ο ΑΟΣ είχε πολύ καλό σύνολο φέτος. Ήταν σοβαρός από την αρχή και ήξερε ότι είχε έρθει η δική του σειρά. Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια πέτυχε όλους τους στόχους της. Από την άλλη, σίγουρα νιώθω ιδιαίτερη χαρά για τον ΠΑΣ που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Δυστυχώς πέρυσι δεν κατάφερε να κατεβάσει την ομάδα και αυτό μια μαύρη σελίδα για το νησί μου διότι πάντα είχαμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Οπότε φέτος ήταν διπλή χαρά μπορώ να πω που είδα την ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα να είναι κ πάλι στην κορυφή».

Κλείνω με δύο κοινότυπες ερωτήσεις. Ποιους ανθρώπους θα ήθελες να ευχαριστήσεις και πως βλέπεις το δικό σου μέλλον; Μένεις στην ομάδα;

«Η λέξη ευχαριστώ πιστεύω ότι είναι λίγο προς το νησί και τους ανθρώπους της Σαντορίνης. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου εκεί, ήταν δίπλα μου σε όλα. Με στήριξαν, με εμπιστεύτηκαν και με αγκάλιασαν κατευθείαν.
Από την πλευρά μου έκανα ότι μπορούσα για να τους δικαιώσω και εύχομαι να συνεχίσω να το κάνω!».

18675028_120332000991810825_1968264476_o.jpg

Ευχαριστούμε πάρα πολύ και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο. Να σε θαυμάζουμε για πολλά χρόνια ακόμα υγιή και γεμάτο από ποδοσφαιρική φαντασία.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares