×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 14:01

Πανναξιακός ΑΟΝ: Ώρα μηδέν..

Λίγες ώρες απέμειναν για τη λήξη της προθεσμίας στον Παννναξιακό ΑΟΝ, μέσα στις οποίες το.. «λευκό» χαρτί της λίστας των υποψηφίων για τη νέα διοίκηση του συλλόγου, μπορεί να αποκτήσει σάρκα και οστά. Στην «εντατική» η ομάδες - κόσμημα - της Νάξου.

Οι ημέρες πέρασαν τάχιστα από την τελευταία Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ  (τμήμα μπάσκετ και βόλεϊ) και η μέχρι στιγμής η κατάσταση είναι περισσότερο από αποκαρδιωτική. Η σχετική λίστα με τα νέα υποψήφια διοικητικά στελέχη παραμένει κενή, με αποτέλεσμα, το μέλλον της ομάδας να είναι πιο δυσοίωνο από ποτέ.


Κανένα σημείο ζωής

Η εικόνα που παρουσίασε η αίθουσα του πνευματικού κέντρου του ΙΝ της Παντάνασσας στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, φαίνεται να είναι ανάλογη με την προθυμία των ανθρώπων του νησιού, να δώσουν «οξυγόνο» στις δύσκολες ώρες που περνάει αυτές τις ημέρες ο Πανναξιακός ΑΟΝ.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η δευτεραθλήτρια ομάδα της Ελλάδας και φιναλίστ του Κυπέλλου, οδεύει προς το Πρωτοδικείο, αφού με τη διορία να είναι στις 22:00 και το χρόνο πλέον να πιέζει ασφυκτικά, η κατάσταση δείχνει να μην μπορεί να πάρει θετική εξέλιξη, εφόσον βέβαια δεν υπάρξει είδηση της τελευταίας στιγμής.

Αυτόνομο το τμήμα μπάσκετ

Το τμήμα του μπάσκετ από την άλλη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα θελήσει την αυτονομία του, καθώς όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά και στη Γενική Συνέλευση, ο ΑΟΝ σαν «ομπρέλα» δεν μπορεί να αντέξει το βάρος, αυτών των δύο μεγάλων τμημάτων.

Ωστόσο όλα αυτά παραμένουν στο στάδιο της πληροφόρησης, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση περί αυτού.

Κάνει το γύρο της Ελλάδας

Τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα στο νησί της Νάξου, από ότι φαίνεται δεν περνάνε απαρατήρητα από τα μεγάλα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας.

Οι εξελίξεις ταξιδεύουν με την ..ταχύτητα του φωτός από άκρη σε άκρη, κάνοντας λόγο για τη μη ύπαρξη ενδιαφέροντος , στην εξίσωση της οποίας, κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να βρει τη λύση.

Εν αναμονή Ανακοίνωσης

Πλέον και παρά τα «πηγαδάκια» που λένε ότι ο Πανναξιακός ΑΟΝ έστω και την ύστατη ώρα θα βρει τον τρόπο να ορθοποδήσει, άπαντες βρίσκονται προ των πυλών, αναμένοντας την ανακοίνωση του συλλόγου, στην οποία θα επεξηγεί με συνοπτικές διαδικασίες, τη μεταφορά των εκλογών για το επόμενο χρονικό διάστημα, στο οποίο ίσως και παρθεί μια διχοτόμος απόφαση για το συμφέρον και των δύο ομάδων.

Πληγή και για τις ακαδημίες

Όλες οι εξελίξεις που έπονται αυτές τις ημέρες βέβαια, θα έχουν αποδέκτη και τις ακαδημίες των δύο τμημάτων, αφού σε κάθε περίπτωση, είναι αναπόσπαστο κομμάτι των ομάδων τους και η εκάστοτε διοίκηση οριοθετεί το πλάνο αυτών.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares