Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 19:44

8ος Υπερμαραθώνιος Πάρου [stats - pics - vid]

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 8ος Υπερμαραθώνιος γύρος της Πάρου. Αυτό οφείλεται κυρίως στη συγκλονιστική προσπάθεια και συνεργασία της Ελληνικής. Αστυνομίας , της ΕΟΔ , αλλά και στην καταλυτική παρουσία του Ποδηλατικού Ομίλου Πάρου και φίλων μοτοσυκλετιστών που βρέθηκαν σε κάθε σημείο της διαδρομής για την ασφάλεια των αθλητών.Πολύ σημαντική και η βοήθεια του Λιμενικού σώματος στην εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα.


Επίσης οι εκατό και πλέον εθελοντές που βρέθηκαν στις διασταυρώσεις και στους σταθμούς τροφοδοσίας έδωσαν κι αυτοί το δικό τους μεγάλο αγώνα στηρίζοντας την προσπάθεια των αθλητών.
Πιστεύουμε όμως ότι η υγειονομική κάλυψη του αγώνα και ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον κο Τζανίδη ήταν το μεγάλο γεγονός του 8ου Γύρου της Πάρου.


Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές όχι μόνο για τη συμμετοχή τους αλλά και για την άψογη συνεργασία και συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με όλους μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον βασικό διοργανωτή του αγώνα τον ΑΟ ΠΑΡΟΥ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε από την πρώτη στιγμή για τη διοργάνωση του αγώνα, αλλά επίσης και τους συνδιοργανωτές το Δήμο Πάρου, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την ΚΔΕΠΑΠ,
Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους αλλά ιδιαίτερα τις Παριανές επιχειρήσεις με τις οποίες ως Οργανωτική επιτροπή ήρθαμε σε επαφή και μας στήριξαν όπως κάνουν πάντα εδώ και 20 περίπου χρόνια....ξέρουν εκείνοι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε δύο φίλους που μας στήριξαν και μας ενθάρρυναν στο να ξαναδιοργανώσουμε αυτό τον αγώνα τους πρωτοπόρους και με τεράστια συμβολή στη ανάπτυξη του δρομικού κινήματος τον πρόεδρο του Απόλλωνα Δυτ. Αττικής Κώστα Σάμιο, και τον πρόεδρο του Τελμησσού Ν. Μάκρης Βλάσση Καραβασίλη .
Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου!!!!!

Τάκης Αποστολόπουλος 

 

Αποτελέσματα

Φωτογραφίες από τον Δημήτρη Χανιώτη και το Vicky Icecream

Βίντεο (Στρατής Παυλάκης)

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares