×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 05:02

Η Βίκυ Σεφεριάδου αποκλειστικά στο Sportcyclades.gr

Η Βίκυ Σεφεριάδου συμφώνησε να συνεχίσει και τη νέα σεζόν, την καριέρα της στην ομάδα του Πανναξιακού. Το Sportcyclades.gr δεν θα μπορούσε να μην προσεγγίσει την αθλήτρια, που την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά, θα ενώνει το παρελθόν με.. το μέλλον του συλλόγου.

Λίγες ώρες μακριά από την εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ομάδας του Πανναξιακού, ήδη οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις έκαναν την εμφάνισή τους στο νησί της Νάξου, για λογαριασμό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Ταυτόχρονα όμως στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκε και η παραμονή της πασαδόρου της ομάδας, Βίκυς Σεφεριάδου. Η εναπομείνασα αθλήτρια από την περσινή χρονιά (μέχρι να μάθουμε το τι μέλει γενέσθαι με τη Σία Τοτσίδου) του συλλόγου, συμφώνησε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Πανναξιακού, για ακόμα ένα χρόνο.


Η ίδια μάλιστα, σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο Sportcyclades.gr, συν τοις άλλοις δεν έλειψε να ευχαριστήσει τόσο τους υποψηφίους της νέας διοίκησης, όσο και το νέο της προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο, για την επιλογή τους.

«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος μιας ομάδας που μου πρόσφερε τις δυνατότερες συγκινήσεις στη μέχρι τώρα πορεία μου!! θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση του Πανναξιακού, όσο και τον προπονητή μου κ. Κώστα Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπο μου».

Η Βίκυ Σεφεριάδου, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στο νησί της Νάξου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ευχήθηκε μέσω του Sportcyclades.gr για τη νέα σεζόν, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στους φιλάθλους της ομάδας του Πανναξιακού, οι οποίοι όπως τονίζει και η ίδια, δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα.

Περιμένω τον κόσμο της Νάξου να γεμίσει και πάλι το γήπεδο δημιουργώντας αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα!!»

17862854_10213011418619592_8513878654549852868_n.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares