Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 12:32

Ποια Γ΄Εθνική; Στόχος μας είναι να μην πάμε πρωτοδικείο

Τέλος σε όποια σενάρια κυκλοφορούν και τα οποία διατηρούν ενεργό το ενδεχόμενο να δηλώσει ο ΑΟ Σύρου συμμετοχή στη Γ΄Εθνική βάζει με δήλωση τους στο sportcyclades.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Φώσκολος.

 Σε επικοινωνία που είχαμε ο κ. Φώσκολος ξεκαθάρισε: « Ποια Γ' Εθνική; Δεν υπάρχει αυτό το σενάριο, πλέον αυτό που αγωνιζόμαστε να γίνει είναι η ομάδα να αποφύγει την προσφυγή στο πρωτοδικείο, ένα σενάριο που είναι αρκετά ορατό».

Να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Σύρου πραγματοποίησε πρόσφατα τις εκλογές του και υπάρχει διοίκηση, αλλά πληροφορίες που έχουν φτάσει στο site μας αναφέρουν ότι ήδη κάποια νέα μέλη έχουν δηλώσει την παραίτηση τους. Ωστόσο η θέληση και αυτό που στοχεύουν όσοι έχουν μείνει στη διοίκηση, είναι ο ΑΟ Σύρου να μην «διαλύσει» και τουλάχιστον να υπάρξει η συμμετοχή του στο τοπικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά η προπονητολογία καλά κρατεί, πράγμα βέβαια που δεν απασχολεί ειδησιογραφικά κανέναν, καθώς αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της ομάδας. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται με το θέμα και έχουν εμπλέξει ως υποψήφιο όποιον προπονητή είναι διαθέσιμος στη Σύρο αυτό το διάστημα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares