Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 17:47

Σκοπελίτης: Ένα ακόμα καλύτερο Final Four [vid]

Μετά το Super Cup Ανδρών το 2010, το final-4 Κυπέλλου Γυναικών το 2013, η Σαντορίνη θα φιλοξενήσει το διήμερο 2-3 Μαρτίου τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου για το 2018.

Διοργάνωση που αναμένεται να μείνει στην ιστορία ως η καλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί στο νησί των Κυκλάδων, όπως δήλωσε στο volleyball.gr ο πρόεδρος του ΑΟ Θήρας, Γιώργος Σκοπελίτης.

«Στο παρελθόν η Σαντορίνη έχει φιλοξενήσει δύο μεγάλες διοργανώσεις. Το μόνο σίγουρο ότι το φετινό final-4 θα είναι ακόμα καλύτερο από τις προηγούμενες διοργανώσεις. Άπαντες στο νησί δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε αυτό το μεγάλο γεγονός» ήταν το πρώτο σχόλιο του ισχυρού άνδρα του ΑΟ Θήρας που εύχεται να δει την ομάδα του στον τελικό του θεσμού.

«Τα κορίτσια και το προπονητικό τιμ το θέλουν πολύ. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που συμμετέχουμε σε final-4 Κυπέλλου, οπότε δεν γίνεται να μην δώσουμε το 100%».

Ο Δήμος Θήρας, οι εργαζόμενοι του ΔΑΠΠΟΣ και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των αγώνων την Παρασκευή 2 Μαρτίου. 

«Οργανωτικά θα είναι όλα στην εντέλεια. Έχουμε δώσει όλη μας την ψυχή σε αυτή την διοργάνωση. Ο Δήμος Θήρας όταν δήλωσε ενδιαφέρον για να αναλάβει το final-4, είναι από πάνω μας συνέχεια με όλο το προσωπικό του» σχολιάζει ο Γιώργος Σκοπελίτης που σκέφτεται συνεχώς πως θα χωρέσει ο κόσμος στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, καθώς η ζήτηση για ένα «μαγικό χαρτάκι» είναι μεγάλη.

«Ο κόσμος της Σαντορίνης θα γεμίσει το γήπεδο γιατί όπως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια αγαπάει το βόλεϊ. Αρχίζουμε και αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τις κρατήσεις των εισιτηρίων. Έχουν σχεδόν εξαντληθεί».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares