Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 20:21

Μοστράτος: Η περσινή... κληρονομιά μας αναγκάζει να πρωταγωνιστήσουμε με τις Μικτές ομάδες

Πέρυσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι Μικτές ομάδες έφτασαν στο απόγειο τους, με τον Γιώργο Μοστράτο σε ρόλο ενορχηστρωτή και το ταλέντο να ξεχειλίζει, οι νεαροί ποδοσφαιριστές που δίνουν καθημερινό αγώνα στα Κυκλαδίτικα γήπεδα έστειλαν μήνυμα, ότι η μιζέρια και η ηττοπάθεια δεν ταιριάζει πλέον στο νομό μας.

Τα νεανικά συγκροτήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων προετοιμάζονται για το Τουρνουά που θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής εθνικών ομάδων στη Σύρο, με την δική μας Ένωση να θέτει υψηλούς στόχους.

Άλλωστε, η κατάκτηση της 3ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα αποτελεί παρακαταθήκη για τα όσα ακολουθήσουν και σίγουρα το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό.

Η ιστοσελίδα μας θα δώσει το παρών σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση και επικοινώνησε με τον Ενωσιακό προπονητή που καθημερινά... παράγει έργο παρακολουθώντας στενά τις προσπάθειες των παικτών μας στα τουρνουά υποδομών που γίνονται σε όλα τα νησιά.

Ο Γιώργος Μοστράτος μίλησε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τους στόχους και τις δυσκολίες, θέτοντας παρ' όλα αυτά υψηλά τον πήχη.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως προετοιμαζέστε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων;

Κάναμε τρια φιλικά οι νέοι και δυο οι παίδες. Κάτι είναι και αυτό αν αναλογιστούμε ότι παλαιότερα με μια προπόνηση μπαίναμε σε ρυθμούς αγώνα. Νομίζω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όσο αυτό είναι εφικτό γιατί οι συνθήκες είναι δύσκολες για την προπόνηση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε προπονήσεις.

-Ποια φιλοσοφία θα έχει η Μικτή φέτος;

Ο στόχος αποτελεί η πρόκριση. Οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί και φέτος. Η περσινή φουρνιά άφησε μια κληρονομιά και πρέπει να βαδίσουμε πάνω σε αυτή. Τώρα φτιάξαμε... ποδοσφαιρική κληρονομιά και έτσι πρέπει να πορευτούμε.

-Γίνονται βήμα προόδου;

Σίγουρα γίνονται βήματα προόδου και έχουμε πλάνο μαζί με το Κ10 και Κ12 ώστε να δώσουμε και εκεί ανάπτυξη και να γίνει καταγραφή μαζί με τον πρόεδρο. Αποτελεί προθάλαμο για τα αγωνιστικά τμήματα της Κ14 και Κ16. 

-Με το περσινό επίτευγμα και την κατάκτηση της 3ης θέσης θεωρείς κόουτς ότι πιάσατε ταβάνι, ή δεν υπάρχουν όρια για την Μικτή ομάδα;

Εντάξει η πορεία αυτή ήταν ξέφρενη. Η φουρνιά ήταν καλή, τα παιδιά το πίστευαν και είχαν γίνει οικογένεια Σε αυτό το... mood έχουμε βάλει τα νέα παιδιά και είναι στο χέρι τους να αποδείξουν πράγματα. Εάν θα φτάσουμε ψηλά δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προσδιορίζεις πράγματα. Πρέπει να είσαι ταπεινός και να δουλεύεις καθημερινά. 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares