Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 13:18

Ναυτικος Ομιλος Φολεγανδρου: Επιδείξεις κολύμβησης-ιστιοπλοΐας

Πραγματοποιήθηκε την 19/08/2023, με επιτυχία, η εκδήλωση επιδείξεων κολύμβησης-ιστιοπλοΐας και απονομών μεταλλίων και επαίνων.

Αναλυτικά:

Ευχαριστούμε θερμά τις δασκάλες μας κυρία Εύη Μίχα (κολύμβηση) και κυρία Αγγελική Ασπιώτη (ιστιοπλοΐα) για την άψογη συνεργασία και την πολύ καλή δουλειά της οποίας τα αποτελέσματα απολαύσαμε όλοι χτες στις επιδείξεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στην κυρία Άντα Ψαρρά η οποία για μια ακόμη χρόνια ανέλαβε αφιλοκερδώς τα "πρωτάκια" της κολύμβησης.

Ευχαριστούμε επίσης:

Το Λιμεναρχείο Φολεγάνδρου για την πολύτιμη βοήθειά του
Τον Δήμο Φολεγάνδρου για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης των παιδιών
Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που χάρη στη συνδρομή της μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε για μία ακόμη χρονιά το διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας Σαντορίνης-Φολεγάνδρου
Τον "αδελφό" πλέον Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης για τη φιλοξενία του και τη στήριξη
Τεράστιο ευχαριστώ απευθύνουμε προς όλους τους χορηγούς μας, τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου που χωρίς συνεισφορά τους δε θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τίποτα από αυτά που έχουμε πραγματοποιήσει.
Μα πρώτα και πάνω απ' όλα ευχαριστούμε τους μικρούς μας αθλητές! Με συμμετοχή ρεκόρ 45 παιδιών συνολικά και στα δυο αθλήματα, αποτελούν για μας την κινητήριο δύναμη να αγωνιζόμαστε και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να ανεβάσουμε τον Όμιλο ακόμα ψηλότερα!
Και του χρόνου να είμαστε όλοι γεροί και όλοι ΜΑΖΙ!

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares