Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 11:46

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Γυναίκες του Απόλλων Νάξου

Τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της πρωταθλήτρια ομάδας Κυκλάδων κατέκτησε η Γυναικεία Ομάδα του Απόλλων Νάξου.

Οι αθλήτριες του Γιάννη Φραγκίσκου επικράτησαν με 3-0 σετ επί της Ανω Σύρου με 3-0 (22-25, 22-25, 21-25) και πλέον ετοιμάζει τις αποσκευές της για το Ειδικό Πρωτάθλημα Αιγαίου που θα γίνει 17-22 Απριλίου στη Μυτιλήνη.

Στην επόμενη φάση, τα κορίτσια του Απόλλων Νάξου θα αντιμετωπίσουν τις πρωταθλήτριες Σάμου, Λέσβου, Χίου και Δωδεκανήσων 

Ο Απόλλων Νάξου με σταθερά ανοδικά βήματα τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να καθιερωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους των Κυκλάδων.

Συγχαρητήρια:

ΠΑΣ Νάξου

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Α.Σ. Απόλλων Νάξου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών της ΤΕ Κυκλάδων και ευχόμαστε στις Αθλήτριες, τον προπονητή τους Γιάννη Φραγκίσκο και την διοίκηση του συλλόγου καλή επιτυχία στην επόμενη φάση.
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να υπάρχουν σύλλογοι στο νησί μας που καλλιεργούν αναπτυξιακά τμήματα σε υψηλό επίπεδο και ο Απόλλων το κάνει με ιδιαίτερη επιτυχία.
Το Δ.Σ του ΠΑΣ Νάξου

ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Α.Σ. Απολλων Νάξου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος βόλεϊ στην κατηγορία Γυναικών.
Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τον Γιάννη Φραγκίσκο (Giannis Fragkiskos), που βλέπει τους κόπους χρόνων να ανταμείβονται!!!
Giannis Fragkiskos Α.Σ. Απολλων Νάξου
Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας και ευχόμαστε αντίστοιχη επιτυχία στους αγώνες που θα δώσει από εδώ και πέρα το τμήμα του συλλόγου που κέρδισαν το πρωτάθλημα!!!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares