Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 13:38

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 9ο Tinos Running Experience Avance 2024

Οι προετοιμασίες για το 9th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE 2024 ξεκίνησαν. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 8 Ιουνίου 2024.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η AVANCE CAR RENTAL γίνεται Μέγας Χορηγός και δίνει το όνομά της στο TINOS RUNNING EXPERIENCE. Ως διοργανωτές μας τιμά το ενδιαφέρον και η εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο κ. Γιώργο Τσακατούρα και την sales manager κ. Μαρίζα Δρόλαπα.

Φέτος το pasta party της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στο χωριό ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ, μετά από το ενδιαφέρον και την πρόταση του Δ.Σ. του Συλλόγου Τηνίων Δυοχωριανών “Το Γλυστέρνι”. Μαζί μας και φέτος ο αγαπημένος μας φίλος – chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο οποίος θα εμπνευστεί και πάλι συνταγές βασισμένες στα πλούσια και πεντανόστιμα τηνιακά προϊόντα.

Ο Αλέξανδρος, ο Σύλλογος και οι κάτοικοι των Δύο Χωριών θα συνεργαστούν, θα μαγειρέψουν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μία επιτυχημένη βραδιά. Τους ευχαριστούμε όλους για την προσφορά τους.

Έτσι, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα γνωρίσουν από κοντά άλλο ένα γραφικό χωριό του νησιού μας και τη φιλοξενία των κατοίκων του, θα απολαύσουν τα γευστικά ζυμαρικά, θα ακούσουν παραδοσιακή ζωντανή μουσική και θα χορέψουν στους ρυθμούς του βιολιού στην πλατεία του χωριού με την πανοραμική θέα.
Την επόμενη μέρα των αγώνων, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024, όποιος από τους αθλητές και τους συνοδούς επιθυμεί, μπορεί να περπατήσει σε μία διαδρομή μέσα από τα μονοπάτια της Τήνου σε συνεργασία πάντα με το Σύλλογο «TINOS OUT DOOR ACTIVITIES» του κ. Μάνθου Πρελορέντζου.

Το site των αγώνων www.tinosrunningexperience.gr ανανεώνεται και σύντομα θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Θα σας ενημερώνουμε τακτικά για τις εξελίξεις της διοργάνωσης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares