Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 23:38

Αντίδραση του Παμμηλιακού με εντυπωσιακό τρίποντο στη Σύρο

Ανώτερος από τον αντίπαλο του, μαχητικό ΑΟ Πάγου, ο Παμμηλιακός πέρασε νικηφόρα με 1-5 από τη Σύρο πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στους αγώνες της β φάσης του πρωταθλήματος.

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, η Μηλιοί κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό, φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη.

Ο Παμμηλιακός άνοιξε το σκορ πολύ γρήγορα, καθώς στο 2΄ ο Τσόκα έκανε το 1-0. Στο 14΄ ο Φαλ με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, με τον Παππά να γράφει το 3-0 στο 31΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του από το πρώτο μέρος.

PAGOS PAMMILIAKOS

Ο Παμμηλιακός ήταν ασταμάτητος και στο 52΄ ο Μαυρογιάννης έκανε το 4-0, που σημείωσε και 5ο τέρμα στο 62΄ με τον Τιάμ.

Ο Πάγος πέτυχε το γκολ της τιμής καθώς μείωσε στο 79΄ με τον Τρόκα.

Διαιτητής: Ζαράνης, βοηθοί: Καλόγερας-Ρούσσος

Πάγος (Ζαχαρίου): Συριανός, Σαμιωτάκης, Αργυρός, Σπανός (Μαγκάφας 77΄), Τρόκα, Ζαφείρας (Μακρυωνίτης 65΄), Σκορδίλης, Περρής (Ξανθάκης 56΄), Μπάιλας (Βουτσίνος 56΄), Ρούσσος Κ, Αγοραστός (Βουτσίνος 56΄)

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Καραμπάτσος, Πλιάκης, Μαυρογιάννης (Γαλλής 68΄), Κύρκος, φαλ (Κούτι 68΄), Δίντσης, Ζηλιαχόβαλης (Αμπντουν 68΄), Παππάς, Tocka (Μπάμπακαρ 56΄), Στεφανίδης, Τσιμτσιλιάκος

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares