Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 22:24

ΑΕ Πάρου και Πανναξιακός ε''Χ''ασαν έδαφος στη μάχη τίτλου

Σε ένα ματς γκραν γκινιόλ, με δύναμη πάθος και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ΑΕ Πάρου και Πανναξιακός μοιράστηκαν γκολ (1-1) και βαθμούς σε ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες που είδαν τη Θύελλα Καμαρίου να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο πρώτο μέρος μέρος η ΑΕ Πάρου προηγήθηκε στο 10' με διαγώνιο σουτ του Μακρίδη και είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα μέχρι τη λήξη.

Στην επανάληψη ο Γιώργος Μοστράτος άλλαξε τον σχηματισμό με εσωτερικές αλλαγές και ο Πανναξιακό πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 58' με σουτ του Πολυκρέτη.

Από εκείνο το 60' και μετά το παιχνίδι άνοιξε με τις δύο ομάδες  να έχουν ευκαιρίες για γκολ και ειδικά την ΑΕ Πάρου, που είχε ένα δοκάρι με τον Μακρίδη στο 75' και ένα χαμένο πέναλτι με τον Αριανούτσο στο 88'.

Ο Πανναξιακός λίγο έλειψε να «κλέψει» το ματς στο 96', όταν ο Σέμε από πλεονεκτική θέση στο ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Να σημειωθεί ότι ο Πανναξιακός από το 78' έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ανεβλαβή, ενώ νωρίτερα διαμαρτύρεται έντονα για ένα ακυρωμένο γκολ του Πίντο και σε μαρκάρισμα του Πολυκρέτη μέσα στην περιοχή, ζητώντας πέναλτι. Πάντως, και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κουζούμη.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Πάρου έχει δύσκολη έξοδο στο νησί της Μήλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον φιλόδοξο Παμμηλιακό και ο Πανναξιακός θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Θύελλα, παίζοντας ίσως το τελευταίο του χαρτί για τη διεκδίκηση του τίτλου. 

Διαιτητής: Κουζουμης | Βοηθοί: Ρούσσου - Βακόνδιος

ΑΕ Πάρου (Αλεξανδρής): Νικολάκοπουλος, Μανδραβέλης, Παπαδόπουλος, Χατζίγια (89' Σαμοαντίνο), Καμπάσης, Παντελαίος (70' Βιτζιλαίος), Μουράι, Φαντιγκά (70' Κρητικός Σ.), Γιαννούλης (78' Αριανούτσος), Μακρίδης, Κρητικός Ε. (78' Ζίλτσε).

Πανναξιακός (Μοστράτος): Ποθητός, Ανεβλαβής, Βαθρακοκοίλης Γ., Σέμε, Λίκα, Παραράς (75' Μανθόπουλος), Τραγούδας, Πολυκρέτης, Βαθρακοκοίλης Ν. (92' Φράγκου Ν.), Σβίρος, Πίντο

Η βαθμολογία:

Θύελλα Καμαρίου 11

Αίαντας Σύρου 6

ΑΕ Πάρου 6

Πανναξιακός 5

Παμμηλιακός 3

ΑΟ Πάγου 0

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares