Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 10:41

Παμμηλιακός: Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που εκθέτει ανεπανόρθωτα την διαιτητική τριάδα (video)

Ακόμα δεν έχουν ηρεμήσει από την διαιτησία στο παιχνίδι με την ΑΕ Πάρου στη Μήλο, καθώς μετά την αρχική ανακοίνωση, ο Παμμηλιακός επανήλθε με ένα βίντεο το οποίο αποτυπώνει τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται.

Η ανακοίνωση και το βίντεο:

Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι στον αριθμό είτε να χλεύασαν την ανακοίνωση διαμαρτυρίας, είτε αμφισβήτησαν τα λεγόμενα μας περί εχθρικής διαιτησίας στο παιχνίδι της ανδρικής μας ομάδας με την ΑΕ Πάρου.
Βλέπετε δεν... τους έπεισαν οι 7 κίτρινες κάρτες (5 στο πρώτο ημίχρονο).
Επίσης γι αυτούς ήταν απόλυτα φυσιολογικό τα 15 φάουλ που καταλογίστηκαν στον Παμμηλιακό στο πρώτο ημίχρονο έναντι των τεσσάρων (4) στην ΑΕ Πάρου.
Εντάξει... 32 φάουλ ο Παμμηλιακός και 13 η ΑΕ Πάρου στο παιχνίδι το λες και φυσιολογικό;
Σχεδόν σε κάθε φάση αδικαιολόγητα, ανάποδα σφυρίγματα που γύριζαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και από την άλλη πλευρά εξοργιστική και ύποπτη ανοχή σε κάθε σκληρό μαρκάρισμα του αντιπάλου.
Οφσάιντ που δια γυμνού οφθαλμού και χωρίς πολύ σκέψη ήταν ανύπαρκτα.
Ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε το οποίο δεν επιδέχεται καν σχόλιο.
Έγιναν μόνο αυτά όμως στο παιχνίδι; Φυσικά και όχι. Αδιάψευστος μάρτυρας που εκθέτει ανεπανόρθωτα την διαιτητική τριάδα των Ρούσσου, Δρόσου και Μαθιουδάκη είναι το βίντεο.
Θαυμάστε τα έργα τους:

 

 

Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι στον αριθμό είτε να χλεύασαν την ανακοίνωση διαμαρτυρίας, είτε αμφισβήτησαν τα λεγόμενα μας περί εχθρικής διαιτησίας στο παιχνίδι της ανδρικής μας ομάδας με την ΑΕ Πάρου. Βλέπετε δεν... τους έπεισαν οι 7 κίτρινες κάρτες (5 στο πρώτο ημίχρονο). Επίσης γι αυτούς ήταν απόλυτα φυσιολογικό τα 15 φάουλ που καταλογίστηκαν στον Παμμηλιακό στο πρώτο ημίχρονο έναντι των τεσσάρων (4) στην ΑΕ Πάρου. Εντάξει... 32 φάουλ ο Παμμηλιακός και 13 η ΑΕ Πάρου στο παιχνίδι το λες και φυσιολογικό; Σχεδόν σε κάθε φάση αδικαιολόγητα, ανάποδα σφυρίγματα που γύριζαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και από την άλλη πλευρά εξοργιστική και ύποπτη ανοχή σε κάθε σκληρό μαρκάρισμα του αντιπάλου. Οφσάιντ που δια γυμνού οφθαλμού και χωρίς πολύ σκέψη ήταν ανύπαρκτα. Ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε το οποίο δεν επιδέχεται καν σχόλιο. Έγιναν μόνο αυτά όμως στο παιχνίδι; Φυσικά και όχι. Αδιάψευστος μάρτυρας που εκθέτει ανεπανόρθωτα την διαιτητική τριάδα των Ρούσσου, Δρόσου και Μαθιουδάκη είναι το βίντεο. Θαυμάστε τα έργα τους:

Δημοσιεύτηκε από Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares