Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 17:15

Τα 5 καλύτερα τέρματα της αγωνιστικής

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του SportCyclades, είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζουμε σήμερα μια καινούρια στήλη στο site μας.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κ. , θα επιλέγουμε και θα σας παρουσιάζουμε τα πέντε καλύτερα τέρματα που σημειώθηκαν σε αυτή.

Η επιλογή των τερμάτων είναι αρκετά δύσκολη, αφού σε κάθε αγωνιστική οι ομάδες του νομού μας πετυχαίνουν πολλά όμορφα τέρματα. Τα κριτήρια που θα εξετάζονται για την επιλογή των καλύτερων τερμάτων, θα είναι ο ομαδικός συνδυασμός μέχρι την επίτευξη του τέρματος, η απόσταση από την εστία καθώς και ο βαθμός δυσκολίας στην εκτέλεση.

Φυσικά, είναι πιθανό σε κάποια αναμέτρηση να έχει σημειωθεί κάποιο ομορφότερο τέρμα από αυτά που θα επιλέγουμε, ωστόσο ενδέχεται να μην υπάρχει διαθέσιμο βίντεο από κάθε αγώνα.

TOP 5

Στο σημερινό TOP 5 περιλαμβάνονται τα ωραιότερα γκολ που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο 22-23 Νοεμβρίου.

Βάλβης (Λάβα – ΠΑΣ Νάξου 3-1)

Ξεκινάμε με το νούμερο 5, όπου συναντάμε το δεύτερο γκολ της Λάβας Εμπορείου απέναντι στον Π.Α.Σ Νάξου. Μετά από πολύ όμορφο συνδυασμό και σέντρα από τα δεξιά, ο ποδοσφαιριστής της Λάβας Βάλβης, με σουτ μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του σημειώνοντας το 2-0.

Λούσσας (Αίαντας – ΑΟ Σερίφου 2-1)

Στο νούμερο 4 τώρα, ο Λούσσας του Άγιαξ Σύρου, δέχεται πολύ όμορφη κάθετη πάσα από τον Φωτεινιά, και αφού αποφεύγει με έξοχο τρόπο τους αμυντικούς του Α.Ο Σερίφου, πλασάρει υποδειγματικά για να φέρει το ματς στα ίσα.

Καράι (ΑΟ Πάρου - Παμμηλιακός 1-3)

Στο νούμερο 3, έχουμε το γκολ που σημείωσε ο Α.Ο Πάρου απέναντι στον Παμμηλιακό, όταν μετά από διώξιμο του τερματοφύλακα του Α.Ο.Π Μανέκα, η μπάλα φτάνει στον Καράι ο οποίος επιχειρεί ένα διαγώνιο σουτ στη κίνηση και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό Α.Ο Πάρου - Παμμηλιακός 1-3.

Βάλβης (Λάβα – ΠΑΣ Νάξου 3-1)

Στο νούμερο 2, έχουμε και πάλι γκολ του Βάλβη της Λάβας, ο οποίος αυτή τη φορά, φέρνει τη μπάλα στο καλό του πόδι και πιάνει ένα ασύλληπτο σουτ το οποίο καταλήγει στο δεξί παραθυράκι του Χαριτίδη.

Μουράι (Άνω Μερά – ΑΟ Σύρου 1-3)

Και περνάμε τέλος στο νούμερο 1, όπου βλέπουμε το κορυφαίο γκολ της αγωνιστικής, από την αναμέτρηση Άνω Μερά - Α.Ο Σύρου. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Μουράι, δέχεται τη μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αφού αποφεύγει διαδοχικά δύο αντιπάλους σουτάρει από μακριά για να γράψει με εντυπωσιακό τρόπο το τελικό 1-3.

Ο νικητής του πρώτου Top 5 του siteμας Σαμπάν Μουράι δήλωσε για το γκολ που πέτυχε: «Είχαμε υπέρ μας τον αέρα και αυτό βοήθησε αρκετά, απλά κατάφερα να περάσω δύο παίκτες και σούταρα στη γωνία… έτσι ήρθε αυτό το τέρμα που με κάνει διπλά χαρούμενο, αφού σφράγισε μία μεγάλη νίκη για εμάς».

Ομάδα επιλογής: Σαρρής Χρήστος, Καλυμιώτης Σταμάτης, Καμπουράκης Μπάμπης

Ψηφίστε πιο αρέσει σε εσάς

 

Κατηγορία ΤΟΠ 5
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Top 5 goals... Φύτρος την πρωτιά [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares