Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 16:53

Με Απόλλων Σμύρνης και Ουντινέζε

Μία γεμάτη Κυριακή σήμερα με αρκετούς αγώνες στο κουπόνι μας και φυσικά πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Ο αγώνας Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι μονοπωλεί το ενδιαφέρον από πλευράς ντέρμπι, ωστόσο οι αμφίρροπες αναμετρήσεις στα πρωταθλήματα της Ευρώπης θα είναι αυτές που θα μας δώσουν την ευκαιρία να εξάγουμε στοιχητικές προτάσεις.

Κρατάει ο Απόλλων, Χ ημίχρονο για Άρη

Αρχίζουμε τις σημερινές μας Προτάσεις στοιχήματος από τη Σούπερλιγκ και το Χ2 του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Πανιωνίου σε απόδοση 1.90, που είναι και το σημείο της ημέρας. Θα μπορούσε να έχει επανέλθει στις νίκες ο Απόλλων Σμύρνης την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δεν άντεξε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το φινάλε κόντρα στον Παναιτωλικό. «Πλήρωσε» για ακόμη μια φορά την κακή αμυντική του λειτουργία, δεχόμενος ένα γκολ από την προώθηση του πλάγιου μπακ, ο οποίος σούταρε ανενόχλητος. «Παίζουμε με μια ομάδα που έχει νέα παιδιά. Έχουν πάθος και μια αγωνιστικότητα και θα πρέπει η προσπάθειά μας να είναι πολύ καλή για να καταφέρουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ομάδα μας και έχουμε τη δυνατότητα να το καταφέρουμε. Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος, γιατί ο Πανιώνιος έχει αυτά τα δύο στοιχεία. Χρειάζεται χρόνος για να μπουν τα παιδιά στη δική μου φιλοσοφία και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι», σημείωσε ο Μπάμπης Τεννές, που ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο της ομάδας της Ριζούπολης. Στα αγωνιστικά, έτοιμος είναι ο Παπαζαχαρίας, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά συνεχίζουν εκτός οι Πετρόπουλος και Μπλάζεκ, δύο πολύτιμοι παίκτες. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που ήρθε η ώρα να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Περνάμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στον αγώνα του «αναγεννημένου» Άρη κόντρα στον Πλατανιά που προέρχεται από τη συντριβή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι κίτρινοι έχουν τον πρώτο λόγο, όμως δε θα φτάσουν στη νίκη τόσο εύκολα. Εμείς θα προτιμήσουμε την παράδοση φέτος και θα πάμε με το Χ ημίχρονο, καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν πάει ποτέ φέτος στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ, ενώ ο Πλατανιάς είναι μία ομάδα που μέχρι στιγμής τα δίνει όλα στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη «ξεφουσκώνει». Τέλος από την Ελλάδα κρατάμε και το 2 ή 3 γκολ στον αγώνα Παθρακικός – ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.00.

Άσσος με κάλυψη η Ουντινέζε, Over 2.5 στην Κατάνια

Περνάμε στα προγνωστικά της Serie A και αρχίζουμε με τη δυνατή πρόταση που είναι το Over 2.5 στον αγώνα Κατάνια – Σασσουόλο σε απόδοση 1.90. Στο G/G και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Σασουόλο, ενώ τα τρία πιο πρόσφατα ήταν και στο Over 2,5! Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, με 2-1 επί της Μπολόνια και ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια. Από over έρχεται και η Κατάνια που ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Κάλιαρι, πραγματοποιώντας ακόμα μία τραγική εμφάνιση. Εμείς θα πάμε με το Over 2.5 σε μία πολύ καλή απόδοση. Ακόμα ένα δυνατό σημείο έρχεται από την Ιταλία και είναι ο «Άσσος» Draw No Bet της Ουντινέζε με αντίπαλο τη Ρόμα σε απόδοση 2.08. Αήττητη εντός έδρας σε αγώνα πρωταθλήματος η Ουντινέζε από πέρυσι τον Σεπτέμβριο, όταν και είχε χάσει από τη Γιουβέντους. Κόντρα στη Ρόμα, την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ιταλία, σίγουρα δε θα έχει εύκολο έργο, ωστόσο εμείς θα ρισκάρουμε με κάλυψη στο Draw No Bet, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

Μπορεί το Διπλό η Μάδεργουελ

Περνάμε στη Σκωτία, όπου έχουμε ξεχωρίσει τον αγώνα Σεντ Τζόνστον – Μάδεργουελ για την Premier Σκωτίας και το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 1.93. Η Μάδεργουελ δεν έκανε δεδομένα την καλύτερη εμφάνιση της, κατάφερε πάντως να κερδίσει τη Χαρτς, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την εμπειρία των παικτών της. Πάντως, βρέθηκε πίσω στο σκορ και χρειάστηκε αρκετό ρίσκο από τον ΜακΚολ, που έκανε άμεσα άκρως επιθετικό το σχήμα της ομάδας του. Πάντως, για σήμερα έχει να επισκεφθεί μια καλή έδρας και μια εξίσου έμπειρη ομάδα. Ωστόσο θα τη στηρίξουμε σήμερα καθώς θεωρούμε πως είναι ικανή να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Σεντ Τζόνστον, που μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο.

Δύο σημεία από VTB liga

Στο Μπάσκετ κρατάμε σήμερα τρία σημεία. Δύο για την VTB liga (σ.σ: διεθνής διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν ομάδες της Βορειανατολικής Ευρώπης) και ένα από το ιταλικό πρωτάθλημα. Αρχίζουμε με τη VTB liga από όπου κρατάμε δύο αγώνες. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Λιέτουβος Ρίτας – Ούνικς Καζάν και Τράιουμφ – Κράσνι Οκτιάμπρ. Στο παιχνίδι της Λιέτουβος με την Ούνικς θα πάμε με την έδρα και το under. Η Λιέτουβος Ρίτας έχει δείξει μια πολύ σοβαρή εικόνα και στην έδρα της μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε, όπως έκανε και με τον ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα. Η αμυντική της συμπεριφορά τα τελευταία παιχνίδια μας ωθεί και στο under 146.5. Στο δεύτερο παιχνίδι κρατάμε ως βασικό δεδομένο την παρουσία της πρωτάρας Οκτιάμπρ μέχρι σήμερα. Τα δύο μεγάλα σκορ που έχει κάνει δείχνουν ότι και το 165.5 για το σημερινό παιχνίδι μπορεί να ξεπεραστεί. Άλλωστε η Τράιουμφ παραδοσιακά σκοράρει πάρα πολύ στην έδρα της. Οπότε Over 165.5. Τέλος για το πρωτάθλημα της Ιταλίας έχουμε ξεχωρίσει τον αγώνα Αβελίνο – Ρόμα. Η Αβελλίνο δεν έχει βλέψεις για ψηλά και παίζει ελεύθερο μπάσκετ. Τα σύνολα των δύο παιχνιδιών μέχρι σήμερα ήταν 157 και 158. Η Ρόμα από πέρσι ακολουθεί ένα μοτίβο και εκτός έδρας προσπαθεί να σκοράρει περισσότερο. Λογικό το όριο των 155.5 και θα επιλέξουμε το Over.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares