Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 14:32

Στοίχημα: G/G με αξία στο ντέρμπι του Φαλήρου

Αν και είμαστε στα μέσα της εβδομάδας, το κουπόνι της Τετάρτης (05/04) είναι γεμάτο με αγώνες που έχουν αγωνιστικό και φυσικά στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στο bet365 app θα βρείτε όλα τα παιχνίδια της ημέρας με πλήθος αγορών σε κορυφαίες αποδόσεις. Η δυνατή επιλογή για στοίχημα σήμερα από το Betarades.gr έρχεται από τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, με την ανάλυση και το προγνωστικό να ακολουθούν παρακάτω.

Πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα του ο Ολυμπιακός και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς (2-2) κόντρα στον Άρη, που γύρισε το ματς από το 2-0. Αποτέλεσμα που οδήγησε τον προπονητή Μίτσελ στην παραίτηση, ενώ ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής Ανιγκό θα καθίσει στον πάγκο μέχρι νεωτέρας. Έσπασε το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων που “έτρεχε”, με νίκες απέναντι σε Λεβαδειακό (6-0), ΑΕΚ (1-3) και Βόλο (0-3). Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 58 γκολ σε 28 ματς, 14 εκ των οποίων στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες.

Από εντός έδρας ήττα (0-1) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ προέρχεται ο ΠΑΟΚ. Είχαν προηγηθεί τρεις σερί νίκες στη Σούπερ Λιγκ, επί των Ιωνικού (6-0), Λαμίας (1-0) και Άρη (2-1). Τα πάει εξαιρετικά μακριά από την Τούμπα, καθώς είναι αήττητος στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις, με απολογισμό οχτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη αυτή (0-0) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό ήταν, μάλιστα, και το μοναδικό από τα προαναφερθέντα ματς στο οποίο δεν σκόραρε.

Δεν έχουν περιθώρια για απώλειες οι δύο ομάδες και η νίκη είναι μονόδρομος. Θα παίξει φουλ επίθεση ο Ολυμπιακός, έχει την ποιότητα να σκοράρει και ο ΠΑΟΚ. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε ποντάρισμα στο Goal/Goal σε απόδοση 2.25.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares