Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 11:09

Στοίχημα: Βήμα παραμονής στο 2.30 ο Παναιτωλικός

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι αγώνες στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (16/03).

Δράση υπάρχει και εντός συνόρων, με τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, από όπου έρχονται δυνατά προγνωστικά που ξεχώρισε το Betarades.gr. Αξίζει το ποντάρισμα σε σημείο από το Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός, πάμε να δούμε πιο κάτω τις λεπτομέρειες!

Πάλεψε για το όνειρο της πρώτης συμμετοχής σε τελικό Κυπέλλου ο Παναιτωλικός, που αποκλείστηκε, όμως, μετά την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Στον πρώτο ημιτελικό, στην έδρα του, είχε ηττηθεί με 1-0, ενώ για το πρωτάθλημα έχασε στο Αγρίνιο με 3-1 από τον ΠΑΟΚ και με 2-1 από τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός έδρας αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης και με το ίδιο σκορ με την Κηφισιά. Έχει δύο νίκες, με πιο πρόσφατη το 1-0 επί του Ατρομήτου και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία ματς στο γήπεδό του. Έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Μόνο σε ένα από αυτά κράτησε το μηδέν.

Με σημαντική εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Πανσερραϊκός. Πρώτη νίκη μετά από εφτά αγώνες (0-3-4), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχε ηττηθεί στις Σέρρες με 2-0 από τον ΠΑΟΚ. Δύο νίκες και τρεις ήττες, με πιο πρόσφατη το 4-0 από τον ΟΦΗ, είναι ο απολογισμός του στα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό του, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Έχει πετύχει γκολ στα τρία εξ αυτών. Στους δύο πιο πρόσφατους αγώνες του εκτός έδρας έχει δεχτεί συνολικά εννιά τέρματα.

Επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα και στην προσπάθειά του να αποφύγει τον υποβιβασμό ο Παναιτωλικός, μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο. “Καίγεται” για τη νίκη και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, καθώς δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Σαφώς πιο άνετος ο Πανσερραϊκός, εμφανίζει αδυναμίες στην άμυνα. Θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.30.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares