Κυριακή, 28 Απριλίου 2013 15:42

Εκπλήξεις σε μεγάλες αποδόσεις‏

Ιστορία έγραψε χθες ο Αστέρας Τρίπολης που νίκησε τον ΠΑΟΚ 2-0 και πέρασε για πρώτη φορά στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος. Οι Αρκάδες ανέτρεψαν το σκορ του πρώτου αγώνα και πήραν τη μεγάλη πρόκριση, περιμένοντας σήμερα τον αντίπαλό τους. Αυτός είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι ο Ολυμπιακός, καθώς οι ερυθρόλευκοι μετά το 6-2 του πρώτου αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό, σήμερα στην Κομοτηνή απλώς «τσεκάρουν» το εισιτήριο.

Στο κουπόνι μας εξάλλου βρίσκουμε αγώνες για την Serie A, την Premier League, την Bundesliga, τη Ligue 1 και όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ η δράση φουντώνει και στην Football League με αρκετές ομάδες να ερίζουν για τις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στη Σούπερλιγκ.

Ξεκινάμε τις προτάσεις απο τις «Μπόμπες» όπου ξεχωρίζει ο «Άσσος» Draw No Bet της Μούρθια με αντίπαλο την Αλμερία. Οι γηπεδούχοι έχουν μπει εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 37 βαθμούς. Η 18η Χέρκουλες (γραμμή σωτηρίας) αποσπάστηκε στο +4 με το χθεσινό μεγάλο της διπλό, οπότε η Μούρθια έχει τεράστια ανάγκη από το σημερινή νίκη, προκειμένου να μη μείνει πίσω. Από δύο συνεχόμενες «γκέλες» προέρχεται η Αλμερία, καθώς η οδυνηρή εκτός έδρας ήττα από τη Μιραντές της προπερασμένης αγωνιστικής συνοδεύτηκε από την εντός έδρας ισοπαλία με την κατώτερη Νουμάνθια της περασμένης Κυριακής. Τα δύο αυτά αποτελέσματα δεν επιτρέπουν στους «αλμεριένσες» να βρίσκονται σε «απόσταση βολής» από την πρώτη δυάδα, καθώς αυτή τη στιγμή τους χωρίζουν 6 βαθμοί από τη 2η Αλκορκόν (αγωνίστηκε χθες, 65-59). Εμείς θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους με κάλυψη στο Draw No Bet καθώς σε περίπτωση ήττας η παραμονή τους στην κατηγορία γίνεται πολύ δύσκολη.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Βασιλεία – Λουκέρνη για το πρωτάθλημα Ελβετίας. Εδώ έχουμε κρατήσει το Χ2 σε απόδοση 2.63. Ο Αλεξάντερ Φράι κρέμασε πριν από λίγες ημέρες τα παπούτσια του έχοντας γράψει ιστορία με τη Βασιλεία και πλέον είναι τεχνικός διευθυντής της Λουκέρνης! Η Βασιλεία κυνήγησε την έκπληξη στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ στην έδρα της με τους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά από το... ζενίθ της ισοφάρισης στο 87', πήγε στο ναδίρ του 1-2 στην εκπνοή του αγώνα και όπως όλα δείχνουν στο Λονδίνο θα τελειώσει το όνειρο της Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα δεν έκανε καλή εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Τουν. Κουρασμένη και καταπονημένη απο τις συχνές αναμετρήσεις πιστεύουμε πως δε θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη δυσκολία του αγώνα. Αντίθετα, δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα για τη Λουκέρνη, που έδειξε ξανά βελτιωμένη με τον Μπερνέγκερ στον πάγκο της και πήρε σημαντικό για τη σωτηρία της βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη δυνατή και 2η στο βαθμολογικό πίνακα Γκρασχόπερς. Στη Γερμανία κοντράρουμε τη Σάλκε παίζοντας Χ2 το Αμβούργο σε απόδοση 2.80. Οδυνηρή πραγματικά ήττα υπέστη η Σάλκε την προηγούμενη αγωνιστική στη Φρανκφούρτη και μπήκε σε σοβαρούς προβληματισμούς ακόμα και για την ευρωπαϊκή της έξοδο. Απέναντι στο Αμβούργο έχει να ξεπεράσει και τη δυσμενή παράδοση, που τη θέλει να κερδίζει μόλις το ένα από τα τελευταία 9 που το υποδέχθηκε. Από την άλλη πλευρά στα στα ύψη είναι η ψυχολογία στο Αμβούργο, που πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μάιντζ και μπήκε ξανά δυνατά στο κόλπο της Ευρώπης.. Στον ένα βαθμό κάτω από τις θέσεις του Europa League, με σχετικά βατό πρόγραμμα να ακολουθεί μέχρι το τέλος, όπου θα δώσει δύο παιχνίδια από τα τέσσερα συνολικά στην έδρα του, απέναντι σε Βόλφσμπουργκ και Λεβερκούζεν. Από την Τουρκία κρατάμε το Χ2 της Κασιέρισπορ μέσα στην έδρα της Φενερμπαχτσέ και από τη Γαλλία πάμε κόντρα στην Παρί και επιλέγουμε το 1Χ της Εβιάν σε απόδοση 2.34.

Από τα Μονά έχουμε ξεχωρίσει ένα σημείο που προέρχεται από την Κόνφερανς. Συγκεκριμένα πάμε με τον Άσσο της Κίντερμνίστερ κόντρα στη Ρέξαμ σε απόδοση 1.83. Η μεγάλη ώρα έφτασε για την Κιντερμίνστερ, που αν θέλει να έχει αντίκρισμα η εκπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε, σήμερα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρέξαμ. Μπροστά σε περισσότερους από 6.000 φίλους τους, οι γηπεδούχοι είναι αισιόδοξοι ότι θα κατορθώσουν να φτάσουν στην ανατροπή του 2-1 του πρώτου αγώνα και θα πάρουν την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ. Δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Στιβ Μπερ, ο οποίος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Βίνσεντ, ο οποίος είναι αμφίβολος. Η Ρέξαμ έκλεισε με τρεις σερί ήττες το πρωτάθλημα και σήμερα πιστεύουμε πως θα «λυγίσει» εκτός έδρας και για ακόμα μία φορά θα αποτύχει στη διαδικασία των πλέι οφ.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis,  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και δείτε σε Livestreaming τον αγώνα Πανθρακικός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares