Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 13:25

"Μπόμπες" απο Σκωτία, Άσσος η Νόρντζελαντ

Οι τελευταίες και πιο συναρπαστικές αγωνιστικές μας περιμένουν απο εδώ και πέρα σε όλα τα πρωταθλήματα.

Κατάκτηση πρωταθλήματος, έξοδος στην Ευρώπη και παραμονή ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά, δίνοντας έτσι ιδιαίτερη «ομορφιά» στα παιχνίδια από εδώ και πέρα. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στην πόλη της Αρκαδίας. Το πρώτο παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί 2-1 με νικητή το «δικέφαλο» στην Τούμπα και σήμερα όποια ομάδα περάσει θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, που παίζει στην Κομοτηνή έχοντας ήδη... περάσει τον τελικό μετά το 6-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κατά τα άλλα το κουπόνι μας περιλαμβάνει κανονικά αγώνες για την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ολλανδία και όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα που παραδοσιακά έχουν δράση το Σάββατο.

Ξεκινάμε με τα «Μονά» όπου βρίσκουμε το σημείο της ημέρας. Πρόκειται για τον «Άσσο» της Νόρντζελαντ με αντίπαλο τη Σοντερίσκε σε απόδοση 1.68. Πέντε νίκες έχει η Νόρντζελαντ στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας από το 2011 και σίγουρα το πάνω χέρι για την αποψινή αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν κατα μ.ο. 2.5 γκολ εντός έδρας και θα τους στηρίξουμε στην προσπάθεια που κάνουν να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά τους από την κορυφή. Συνεχίζοντας πάμε στην Αυστρία όπου κρατάμε το «Διπλό» Draw No Bet της Στούρμ Γκρατζ με αντίπαλο τη ΒΑΚ Πέλετς σε απόδοση 1.95. Μετά την εντός έδρας τριάρα από τη Ριντ, γνώρισε τη συντριβή με 6-2 στο Σάλτσμπουργκ από τους πρωταθλητές και μοναδική δικαιολογία γι' αυτό αποτελεί το γεγονός από το 32' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Η Στουρμ Γκράτς διατηρείται μεν εντός της πρώτης τετράδας, αλλά το ηλεκτροσόκ κρινόταν αναγκαίο με βάση την παρουσία της, έχοντας συμπληρώσει τέσσερα σερί ματς χωρίς τρίποντο. Νέος τεχνικός ο Μάρκους Σοπ, που σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του και πιστεύουμε πως θα είναι νικηφόρο. Από την Αμερική έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» Draw No Bet του Βανκούβερ κόντρα στο Ντάλλας σε απόδοση 1.95. Δείτε εδώ τις 5 σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

Στις «Μπόμπες» τώρα δεσπόζει η πρόταση της ημέρας, το «Διπλό» Draw No Bet της Χάμιλτον με αντίπαλο τη Μόρτον σε απόδοση 2.63. Ούσα βαθμολογικά και ουσιαστικά αδιάφορη, η Μόρτον θέλει σήμερα να κλείσει τη σεζόν αναφορικά με τις εντός έδρας αναμετρήσεις της, με μια καλή εμφάνιση. Η Χάμιλτον αποτελεί για τους γηπεδούχους το μοναδικό σύλλογο που δεν κατόρθωσαν να κερδίσουν φέτος ούτε μια φορά. Με αυτό το δεδομένο και με στόχο την κατάληψη της 3ης θέσης ως στόχο η Χάμιλτον θέλει σήμερα να φύγει με τη νίκη. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε, αφού φέτος της έχει πάρει τον... αέρα. Οι φιλοξενούμενοι «τρέχουν» αήττητο σερί έξι αγώνων, εκ των οποίων επικράτησαν στους πέντε και φαίνεται ότι βρίσκονται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση. Συνεχίζουμε με Σκωτία και πάμε με ακόμα ένα «Διπλό» πάλι με κάλυψη στο Draw No Bet αυτή τη φορά της Ντάνφερμλιν με αντίπαλο την Πάρτικ Θιστλ σε απόδοση 3.90. Η Πάρτικ Θιστλ θα παραλάβει σήμερα το τρόπαιο του πρωταθλητή μπροστά στους οπαδούς της. Οι γηπεδούχοι πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Δύο σερί νίκες κατέκτησε η Ντανφέρμλιν έπειτα από τη γνωστοποίηση της αφαίρεσης 15 βαθμών από τη διοργανώτρια αρχή, διότι τέθηκε σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν διαδοχικά των Μόρτον και Κάουντενμπιθ και πλέον βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας, όντας κερδισμένοι στην ισοβαθμία με τη δεύτερη. Εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα για την Ντανφέρμλιν, αυτή δείχνει ότι έχει χαρακτήρα και θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία. Σε περίπτωση που πάρει βαθμό ή βαθμούς σήμερα, κατά ένα τεράστιο ποσοστό εξασφάλισε την παραμονή της, διότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Έρντρι Γιουνάιτεντ. Έτσι θα στηρίξουμε το μεγάλο κίνητρο σε καλή απόδοση και με κάλυψη στην ισοπαλία. Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στη Βασκωνία με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν ακόμα να βρουν τι έφταιξε και παρουσίασαν αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο στο Μόναχο. Ο Βιλανόβα βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με την καταφυγή ή μη σε ροτέισον, προκειμένου να ξεκουράσει βασικούς παίκτες ενόψει του ευρωπαϊκού επαναληπτικού. Εμείς θεωρούμε πως το να κοντράρουμε αυτή τη στιγμή την Μπαρτσελόνα έχει «value», αφού δεν είναι μόνο το εξαιρετικά σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με την Μπάγερν στο «Καμπ Νου» στο οποίο έχουν όλοι το μυαλό τους, αλλά και η αγωνιστική πτώση των πρωτοπόρων. Από την άλλη πλευρά, παιχνίδι-πρόκληση είναι το σημερινό για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που υποδέχεται μία «πληγωμένη» (στον ευρωπαϊκό τομέα) Μπαρτσελόνα και καλείται να βελτιώσει το πολύ κακό εντός έδρας σερί της τελευταίας δεκαετίας κόντρα στους «μπλαουγκράνα» (1-5-7 για όλες τις διοργανώσεις). Φυσικά, το πρωταρχικό κίνητρο για την επιδίωξη της νίκης είναι η διατήρηση σε «απόσταση ασφαλείας» από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους Βάσκους να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο +8 (36-28). Δείτε εδώ αναλυτικά τις 5 προτάσεις για την κατηγορία «Μπόμπες».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 3 σημεία σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 15€) και συνολικό ποντάρισμα 60€. Αναλυτικά τα σημεία:

Άουε – Ντούισμπουργκ 1 (2.30)

Μπρίστολ Σίτι – Χάντερσφιλντ 2 (2.50)

Καρλάιλ – Κόλτσεστερ 2 DNB (2.01)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει 3 σημεία από το γαλλικό και το γερμανικό πρωτάθλημα. Αρχίζουμε με το +3 Στρασβούργο κόντρα στη Νάντερ σε απόδοση 1.88. Από τη Γερμανία έχουμε κρατήσει την «καθαρή» νίκη της Μπάμπεργκ με αντίπαλο τη Βούρτζμπουργκ που πληρώνει 1.92 και το -8 της Ουλμ κόντρα στην Τούμπινγκεν σε απόδοση 1.88.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis,  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και δείτε σε Livestreaming τον αγώνα Πανθρακικός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares