Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 14:36

Δε χάνει την ευκαιρία ο Ολυμπιακός‏

Πάλεψε με νύχια και με δόντια ως το τέλος, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει την Μπαρτσελόνα και έτσι δε θα βρεθεί φέτος στο final four της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο. Σήμερα ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδος, καθώς υποδέχεται την Εφές στο κατάμεστο «ΣΕΦ» και θέλει να κάνει το 3-2 που θα του δώσει το εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η σειρά επιστρέφει στην έδρα του Ολυμπιακού, για το πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι, μετά το τέλος του οποίου, η μία ομάδα θα πάρει εισιτήριο για το Final Four του Λονδίνου και η άλλη θα πάει σπίτι της… Το δεύτερο παιχνίδι στην Τουρκία, πριν από μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός το έχασε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του, δεχόμενος ένα απίστευτο καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Λούκας. Νωρίτερα, είχε απολέσει διαφορά 7 πόντων ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη. Τίποτα από τον Βασίλη Σπανούλη και στα δύο παιχνίδια στην Τουρκία, στο ένα σημείωσε 5 και στο άλλο 4 πόντους. Εξαιρετικές είναι από την άλλη οι εμφανίσεις του Λο, που σημείωσε από 19 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Έκανε τελικά την υπέρβαση η Εφές και ισοφάρισε τη σειρά στο 2-2, επιστρέφοντας στο τελευταίο παιχνίδι από την κόλαση στον παράδεισο… Δεδομένο είναι πάντως ότι ανέβασε για τα καλά τα ποσοστά της στην επίθεση, ενώ πολύ καλά στάθηκε και στην άμυνα. Το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας χάλασε κάπως από το πειθαρχικό παράπτωμα του Βούγιασιτς, που μόνο δεν πιάστηκε στα χέρια με τον προπονητή του και πλέον τίθεται εκτός ομάδας. Ελάχιστη η συνεισφορά του πάντως στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και δεν μπορεί να θεωρηθεί απώλεια.

Στο καυτό ΣΕΦ ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Όσο και αν το παλέψει η Εφές, έχει αποδείξει ότι στα εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της. Θα ισοδυναμεί με μικρό θαύμα να καταφέρει η Εφές να γίνει η πρώτη ομάδα που θα πάρει πρόκριση σε σειρά από 0-2… Ολυμπιακός -6 (1.86)

Στο ποδόσφαιρο σήμερα πάμε χαλαρά ενόψει του αυριανού διημέρου, από το οποίο βέβαια ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Στις σημερινές προτάσεις ξεχωρίζει ο «Άσσος» της Λέστερ με αντίπαλο τη Γουότφορντ σε απόδοση 2.05. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση που «κάνει ποδαρικό» στην 45η αγωνιστική (προτελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος) της Τσάμπιονσιπ. Η Λέστερ υποδέχεται τη Γουότφορντ, με αμφότερες τις ομάδες να χαρακτηρίζονται από τον κοινό στόχο της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Νάιτζελ Πίρσον, προπονητής των γηπεδούχων δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει σήμερα διαθέσιμα όλα τα «όπλα» του. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -4 από τη 2η Χαλ (78-74), οπότε ενδεχόμενη σημερινή «γκέλα» θα «σβήσει» σχεδόν ολοκληρωτικά τις ελπίδες τους (με δεδομένο ότι απομένει μία αγωνιστική για τη λήξη του πρωταθλήματος, πέραν της τρέχουσας). Εμείς πιστεύουμε πως η Λέστερ έχει προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε για να πάρει το τρίποντο.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares