Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 15:06

Με χάντικαπ ο ΠΑΟ στη Βαρκελώνη

Euroleague με Παναθηναϊκό - Μπαρτσελόνα και ημιτελικά Europa League σήμερα. Μεγάλο παιχνίδι δίνει απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη.

Περιθώρια δεν υπάρχουν άλλα για τις δύο ομάδες και απόψε το βράδυ, η μία θα κλείσει εισιτήριο για το Final Four και η άλλη θα πάει σπίτι της. Την προηγούμενη Πέμπτη χάθηκε ‘’χρυσή’’ ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, που δεν κατάφερε να κάνει το 3-1 στη σειρά, μπροστά σε 30.000 οπαδούς του, και να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τον τελικό του Λονδίνου. Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, οφείλουν να μπουν και να τα δώσουν όλα στο αποψινό παιχνίδι, γνωρίζοντας καλά, όπως δήλωσε και ο Έλληνας κόουτς, ότι το άγχος είναι με την πλευρά της Μπαρτσελόνα τώρα… Αγώνας χωρίς αύριο λοιπόν και οι εταιρείες έχουν τοποθετήσει το χάντικαπ σε υπερβολικά επίπεδα. Εμείς θα εμπιστευτούμε τον Παναθηναϊκό, περιμένοντας να παλέψει ξανά μέσα στη Βαρκελώνη και τουλάχιστον να κρατήσει τη διαφορά σε λογικά πλαίσια. Παναθηναϊκός +8 (1.83)

 

Στο Europa League τώρα έχουμε τις αναμετρήσεις Βασιλεία – Τσέλσι και Φενέρμπαχτσε – Μπενφίκα. Για το πρώτο παιχνίδι ενδιαφέρον στατιστικό αποτελεί ότι η Βασιλεία είναι αήττητη στα έξι φετινά εντός έδρας παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ, με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ στον αντίποδα ,η Τσέλσι έχει χάσει στα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της (2 ήττες στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, 2 ήττες στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ). Οι Ελβετοί θα κατεβούν στο σημερινό πρώτο ματς της σειράς με μεγάλη αυτοπεποίθηση, στην παρθενική συμμετοχή τους σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ίσως το γεγονός ότι οι σημερινοί γηπεδούχοι αγωνίζονται για μία ακόμα φορά με τον τίτλο του αουτσάιντερ, να αποβάλλει το άγχος από τα πόδια τους. Η Τσέλσι, από την πλευρά της, μπαίνει στη σειρά των ημιτελικών με τον τίτλο του φαβορί. Ο Ράφα Μπενίτεθ σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζει ενόψει του σημερινού ματς, κάτι που φάνηκε και από τις χθεσινές του δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου: «Η Βασιλεία βρίσκεται στα ημιτελικά με την αξία της. Έχουν δουλέψει σκληρά, έχουν αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και είναι πολύ καλά οργανωμένοι. Πιέζουν σωστά και είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες και επομένους εμείς πρέπει να αποδώσουμε τα μέγιστα, αν θέλουμε να φύγουμε νικητές». Εμείς πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα κλειστό παιχνίδι για αυτό και πάμε με το under 2.5 σε απόδοση 2.05.

 

Στο παιχνίδι Φενέρμπαχτσε – Μπενφίκα, η γηπεδούχος συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και στόχος της είναι να φτάσει έως το τέλος του δρόμου. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του κόουτς Αϊκούτ Κοτσαμάν, που δήλωσε: «Πρόκειται για το σημαντικότερο ματς στην ιστορία του συλλόγου. Η Μπενφίκα ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα καθώς έχει βρεθεί ξανά στα ημιτελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης, αλλά οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ελάχιστες. Δεν υπάρχει φαβορί». Στα τρία ματς που έδωσε εντός έδρας από τους «32» και έπειτα είναι αήττητη μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η Μπενφίκα, από την άλλη, παρουσιάζεται έτοιμη να ανταπεξέλθει στην «καυτή» ατμόσφαιρα του «Şükrü Saracoğlu» και να πάρει ένα σκορ το οποίο θα την καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Europa League. «Θα μείνουμε σταθεροί στη φιλοσοφία μας. Η Μπενφίκα σκοράρει συνήθως στα εκτός έδρας παιχνίδια της και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σήμερα, παρά την καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε», έδωσε το στίγμα του ο τεχνικός Χόρχε Ζέσους. Παιχνίδι στο οποίο αναμένουμε να ανοιχτούνε οι ομάδες και να έχουμε θέαμα και γκολ. Πάμε με το over 2.5 στο 2.13.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares