Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013 13:54

Το επίκεντρο σε Νορβηγία και Δανία

Η Σκανδιναβία έχει σήμερα την τιμητική της με τη Νορβηγία, Δανία και Σουηδία να κατέχουν το μεγαλύτερο κομμάτι στο κουπόνι της Δευτέρας.

Στην Ισπανία η 36η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του «Ιμπεροστάρ» μεταξύ Μάλαγα και Μπέτις. Στην Ελβετία Βασιλεία και Γκρασχόπερς διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό Κυπέλλου σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Την Τετάρτη τα πλέι οφ της Σούπερλιγκ συνεχίζονται και έπειτα από τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Τούμπα τα δεδομένα έχουν ανατραπεί και όλα πλέον είναι ανοιχτά για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την κατηγορία «Μπόμπες» και το δυνατό μας σημείο το Χ2 της Σοντερίσκε κόντρα στην Κοπεγχάγη σε απόδοση 2.80. Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν η ομάδα του Άριελ Γιάκομπς δέχεται δύο ήττες στη σειρά. Την τέταρτη συνολικά υπέστη την περασμένη Πέμπτη, αφού μετά το 2-0 εντός έδρας από την Έσμπιεργκ, ήρθε και αυτή στην παραπαίουσα το τελευταίο διάστημα Ράντερς. Ούτως ή άλλως βέβαια αδιάφορη ήταν το τελευταίο διάστημα η Κοπεγχάγη, αφού έχει «κλειδώσει» το δέκατο πρωτάθλημα της ιστορίας της, αλλά και 2ο  τίτλο συνολικά. Τέλος καλό... όλα καλά για το συγκρότημα του Σόντεργκαρντ, που πήρε μία νίκη παραμονής την Πέμπτη στο εξάποντο παιχνίδι με τη Χόρσενς. Πιο δύσκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό 4-2 επικράτησε η Σοντερίσκε, αλλά καμία σημασία δεν έχει από τη στιγμή που κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματική τη σωτηρία της. Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν αν και θεωρούνταν φαβορί για τον υποβιβασμό, έδειξε... άντερα και είναι αξιοσημείωτο πως πανηγύρισε την πέμπτη νίκη της στις επτά τελευταίες αγωνιστικές! Έτσι θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση σε αντίθεση με την Κοπεγχάγη που έχει «χαλαρώσει». Πάμε στη Α’ Νορβηγίας όπου κρατάμε το Χ2 της Σόγκνταλ κόντρα στη Χάουγκεσουντ σε απόδοση 2.50. Τέλος, οι επιλογές μας από τις μπόμπες κλείνουν με το Χ2 της Ούλενσακερ με αντίπαλο τη Στάμπαεκ σε απόδοση 2.35.

Περνάμε στα «Μονά» όπου το σημείο της ημέρας είναι ο «Άσσος» της Ρόζενμποργκ κόντρα στη Μόλντε σε απόδοση 1.57. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Ρόζενμποργκ στο πρωτάθλημα, επικράτησε σχετικά εύκολα της Σάρπσμποργκ και η ομάδα αρχίζει να επιστρέφει στα στάνταρ της. «Δημιουργήσαμε περίπου 12 ευκαιρίες έναντι μίας του αντιπάλου. Θα έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ», δήλωνε ο Χάνσεν μετά το αμέσως προηγούμενο εντός έδρας (Χόνεφος) και οι παίκτες του τον δικαίωσαν. Στο -3 από την κορυφή και οι αντίπαλοι της ήδη έχουν αρχίσει να φοβούνται, μιας και κακά τα ψέματα, η Ρόζενμποργκ ποτέ δεν έπαψε να είναι το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα. Σε τραγική κατάσταση η Μόλντε, μετά από 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα παραμένει ουραγός της βαθμολογίας. Την Πέμπτη προσέθεσε άλλη μία τραγική εμφάνιση, για να υποστεί τη συντριβή εντός έδρας από τη Χάουγκεσουντ. Σίγουρα είναι από τις ομάδες που η επικείμενη διακοπή θα της κάνει καλό, μιας και αν συνεχίσει έτσι, σύντομα η κατάσταση θα γινόταν μη αναστρέψιμη. Τέλος απο την Αργεντινή επιλέξαμε να πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Αρχεντίνος Τζούνιορ κόντρα στην Μπελγκράνο σε απόδοση 1.97.

Στο Μπάσκετ η αναμέτρηση Σιένα – Μιλάνο τραβά τη... στοιχηματική μας προσοχή. Ο tipster μας επέλεξε χάντικαπ υπέρ των φιλοξενούμενων στο +5.5 σε απόδοση 1.82.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis,  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και δείτε σε Livestreaming τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Σούπερλιγκ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares